Sunday, January 8, 2012

Farady Anuar, Pengalih suara video lawak!

assalamualaikum..
hari ni nak share sket pasal video alih suara..
mesti korg pernah tgk video2 alih suara ni kan?
yg selalu aku tgk pasal video hitler marah2 tu..
memang lawak lah..
ni ada lagi satu bakat yg boleh buat korg semua gelak..
lawak dia simple je..

semalam, aku ade bukak satu link kat youtube ni,
pasal seorang  remaja yg hobinya buat video merapu..
video2 yg alih suara tu lah..
nama dia farady anuar, nama youtube dia faradyable..
dia kluar dalam tv show nasi lemak kopi o..

aku pernah jugak tgk video2 dia ni..
tapi xtau pulak dia rajin buat video2 ni..
setakat ni farady ade 24 video,
ade yang pasal milo ais, teh ais, beli berus gigi..
kalau stress2, boleh tgk video2 ni..
confirm gelak2..release sikit..
aku dah subscribe chanel dia..
ok, jom tgk antara video2 lawak farady..







kalau nak tengok video2 lain,
boleh pergi kat chanel faradyable (kat sini)
semoga korg2 terhibur..
till the next post!
bye..


kalau suka, like! =)

2 comments:

beLLa said...

aku penah tgk y teh ais tu. lawakk kot ! 'meh pluk sket'. KAHKAH

::dAuZsHaNLeY:: said...

beLLa: lawak kan? skng tgh tggu video terbaru farady..xkluar2 pon..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...