Saturday, January 8, 2011

apa yang mereka fikir pasal anda?

good day everyone!
eh, korg pernah terfikir tak ape yg org disekeliling fikir pasal korg?
especially your friends, classmates, coursemates, roomates, etc..
kawan2 lama, kawan2 baru, musuh2?
hmmm...

lately ada satu fenomena kat fb,
yg main2 nombor ni..
mula2 aku pikir,
amende lah ni...
lama2 bila tgk, baru phm...
benda ni bgtau ape yg dorg rasa/tau/ingat pasal diri kita..
mungkin sedikit kenangan yg korg dah lalui bersama..

eh, eh..
aku pon ngade2 lah nak main benda ni...
saje je nak tgk ape hasilnye..
nak tengok tak? jom!

meh aku respon sket statement beliau ni,
ni kawan sekolah rendah n menengah..
mana ko tau aku buat byk kerja rumah yg kat rumah tu?
kerja rumah mmg lah kat rumah kan?
susah dpt org cam aku? hmm..
gadoh?hahaa..sgt xmatang..
oh, putrajaya?
aku pon happy gak lah dapat berbakti kat ko kan..
hehehe...

yg ni pulak,
ni pon kawan sekolah rendah n menengah..
waahh..terharunye!
aku wat kek tu semua sebab aku suka makan lah!
jumpa waktu raya senyum2 jea?
takot nnt org tau hubungan kita laahh...
tett..giler statement..lol..
aku kan pemalu org nye..
mungkin sebab tu lah...
hehehe...
yup, kita kawan dah lama...


ni coursemate aku...
hahaa..adik ct nurhaliza?
cerewet ke? contoh?
wahh..
promote aku ke?
hahaha...
thanks anyway nana chan!


thats all...
korg ada terfikir tak ape yg dorg fikir pasal diri korg?
hmm?

5 comments:

nuyuEna said...

lor..patut la nmpk ade org post status nombor2..haha...

HANEM said...

haha..mseh ta faham lahh hehe

niesh™ said...

best kan bila kita tahu apa org fikir pasal kita. :)

Mknace said...

:):):) terbaeekkk!!!!

::dAuZsHaNLeY:: said...

nuyuEna: aah..mula2 pon xphm..

HANEM:xphm lagi? hmm..

niesh™:aah...boleh laa..

Mknace:terbaik lahh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...