Monday, January 24, 2011

boys day out! boleh ke tajuk ni?

good day everyone!
semalam aku ngn member2 kluar jalan2..
atau lebih tepat lagi nak g rumah aizat,
our friend,
konon2 nak buat surprise lah...
tapi xjadi pon surprise tu..  (=_=)'
ke ktorg yg xreti wat surprise?
for his birthday on 24th january...
we celebrate one day early sebab tgh cuti,

sebelum tu,
ktorg nak g shopping kat econsave ngn jusco,
kat balakong tu...
tapi otw nak g econsave tu,
nampak ada open day Columbia Asia..
oh, it is a private hospital...
seblah econsave tu je...
tanpa berfikir panjang,
ktorg terus je masuk kat Columbia Asia tu..
byk gak la benda2 free dapat kat situ,
sebagai contoh,
vico free, koko crunch free, dan Anlene free...
hahaaa..Anelene pon ktorg sebat...
mula2 ingat nak wat medical check up,
tapi cam dah ramai je org beratur...
so, xjadi...
ktorg just buat bone health check kat booth Anelene...
xpernah buat, so, nak try laah..


sebelum bertolak...

private hospital...xsilap kat Puchong pon ada satu..

bone health check...

selepas check tulang...

pastu, ktorg teruskan perjalanan ke econsave kat seblah tu...
nak beli brg sket..
econsave kan murah sket...
xpasal2 promote econsave..
dah lepas beli belah kat econsave,
ktorg pon blah lah ke jusco seblah..
sebelah-seblah je...
dah, byk pulak perkataan sebelah ni...
jalan2 kat jusco, nak beli kek...
eh jusco ada sale laah...
aah, sudah..masing2 beli sehelai tshirt sorg...
dah settle semua,
masa untuk bergerak ke rumah aizat...
taman sri nanding, hulu langat...


otw ke jusco, gedung pilihanku..

5 orang masuk dalam fitting room..nak jugak..

otw ke rumah aizat..


dalam kol 3 lebih baru sampai rumah aizat...
nasib baik xsesat + senang nak carik rumah beliau...
sampai2 je, 
duduk2 dulu kat ruang tamu,
xkan nak serang terus kat meja makan...
walaupon masing2 dah lapar...
dan memang tujuan asal datang rumah aizat nak makan..
haruslah berlagak cool supaya nampak tak lapar sangat...
lepas dah di pelawa makan tu,
masing2 malu...konon...
eh, sedap weh makanan tu...
nasi jagung,dalca, daging masak kicap, ayam goreng...
memang secukup rasa laah..best2..
tapi sebelum tu,
ktorg bwk la kek yg beli kat jusco tu,
aizat cam xsurprise langsung seperti yg telah dinyatakan sebentar tadi...
ok, faham...
surprise xjadi...
dah, makan lah kek tu...

tengah melantak...

sweat  sweet sangat..mcm adik beradik kembar...baju sepesen je..hehe..


kek utk birthday boy...

tadaa..the birthday boy...one day early..

ok, tu je entry kali ni...
have a nice day!
daaa..

8 comments:

Adem and Cats said...
This comment has been removed by the author.
Adem and Cats said...

nice activity with friends

ademncats

::dAuZsHaNLeY:: said...

Adem and Cats: yah! we enjoyed it..

rATu kEBaYA said...

happy b'day to aizat..

aleen aiden said...

wah suweetnye budak2 lelaki beli barang rumah then makan sesame.hu3

sissyira said...

salam

picture kek yang last tu memang terliur dibuatnya...heheh


ziarah rakan yang saya follow =)

Un Phat Lee said...

benda free memang best.haha

::dAuZsHaNLeY:: said...

rATu kEBaYA: aizat say thanks! hahaha...

aleen aiden: eh, ktorg xbeli barang rumah laa...ktorg beli kek,dan shopping brg personal je..yg makanan tu semua, mak aizat yg masak..

sissyira: kan? sedap kek tu...

Un Phat Lee: betul2...memang semua org suka benda free kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...