Saturday, January 15, 2011

Rehearsal AJL 25

good day bloggers!
serius, lama giler xupdate blog...
ntah la..
nak kata busy tu, sikit laa..
lately cam xde mood je nak update...
entry kali ni pon dah 3,4 hari tersimpan dalam draft..

rasanye boleh lagi tak kalau aku nak cerita pasal AJL25?
special edition punya..
sebab? aku dah tgk live dulu sebelum korg2 sume tgk...
heheh...bongkak kejap..
aku tgk full rehearsal AJL25...
sehari sebelum AJL25 yg sebenar...

kalau korg dah tgk AJL25,
mesti korg boleh compare baju2 yg dorg pakai masa rehearsal ni
dgn masa live...
persembahan time rehearsal ni ada
artis yg buat 100%,
tapi ada yg sorok2 lagi ape yg dorg nak buat...

contohnya,
hafiz, gimik yg dia kena tembak tu,
time rehearsal mmg dia buat..
boleh kata sebijik la sama rehearsal dgn yg sebenar,
mcm shahir pulak,
malam tu nasha aziz pon dtg rehearsal,
tpi ending performance tu
nasha xde lak tampar si shahir tu,
terkejut gak lah tgk dia tampar shahir masa AJL sebenar,
lagi satu,
faizal tahir, lagu Hanyut,
faizal nyanyi dalam kurungan tu,
masa rehearsal dia nyanyi cam main2 je..
pastu kurungan yg tempat dia nyanyi tu,
cam xde function je,
aku rasa cam ade sesuatu je yg dia nk wat pakai kurungan tu,
nak wat surprise kot..
bila malam sebenar,
baru lah tau ape yg dia buat pakai kurungan tu..
dahsyat2..
mmg best tgk live!
ok lah,
jom usha gambar2..


aku ngn coursemates...

my friends...

live interview utk Buletin Utama..

Dato' Siti ngn Dato' K...

dato' farid redzuan..

ally, cheryl, fbi..

Bob.. tanya sama itu hud-hud..

yuna..

black..

tomok menari cam justin bieber..

A.P.I

Shahir & Nasha aziz

bunkface..

hafiz...

Ana rafali & Zahiril adzim...

aziz satar & isteri...selamat malam..

faizal tahir...

adira..ku ada kamu..

stacy, jahat!


hanyut, faizal tahir..

Dato' sharifah aini..

ziana zain..

Dato' siti...

3 comments:

Syafiqah said...

well. aku mmg dah boleh agak ko p rehearsal dorg! cis ciss..

SHaRKFiQ SSM said...

laa, aritu kan Shark dh pesan nak join skali..
smpai hati xajak.. ;(..
hahaha

::dAuZsHaNLeY:: said...

Syafiqah:cane ko agak? cess..

SHaRKFiQ SSM: alaa..lupa lah..next year la eh? nti remind balik..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...