Saturday, January 29, 2011

kisah waiter yang annoying...

hai...
semalam, 
sebelum ktorg semua balik ke kampung halaman,
ktorg g kluar dinner kat Chop n Steak...
kat Sri Kembangan...
dekat je...
sebab kami xpernah lagi merasa makanan kat situ,
so, nak try lah rasa...
oh yea, Chop n Steak ni ada 3 branch,
Selayang, Kampung Baru dan Sri Kembangan...
ramai org kot makan kat situ...
sedap ke? ntah lah..xtau nak btau cane...
lain org lain rasanya...
tapi servisnye kureng sket...
layanan tu xbagus lah..
waiter dia xbest...

cter nye cemni,
ktorg ni semua dah la first time nak makan kat situ,
nama dish tu kan pelek2 sket,
so, ktorg pon bertanya lah...
"bang, yg ni mcm mana eh?"
brother tu jawab nak taknak je,
pastu dia btau,
"italian food xde malam ni.."
dia cakap dah la slow,
kami ni agak ramai,
so yg jauh sket tu kurang dengar la ape brother tu cakap,
bila sorg member aku ni order salah satu dish italian food,
dia cakap cemni,
"italian food xde malam ni, kan dah cakap tadi.."
dengan nada marah...
eh, kau pehal?
nak gadoh ke?
ke PMS ?
xkesah la kau, stress ke hape,
dah tu keje ko,
wat la elok2...
kalau xnak wat keje waiter,
g dapur cuci bontot kuali tu...
dah, sebab sorg waiter ni,
dah bagi bad impreesion kat restoren ni...
nasib baik,
tunggu makanan xlama sgt...
dari segi makanan pulak,
ok lah kot..not bad...
xtau lah ape masalah brother tu,
dah jom usha gambar2 kat tempat makan ni,
eh, ada video lepas geram gak...
kawan aku, mamu, bukan nama sebenar...


peace!

senyum, walaupon waiter menyakitkan hati...

=)

eleven of us...

chicken chop...

black paper steak..

beverages...

mendajal waiter..hehe..

video
video khas utk waiter tu...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...