Sunday, November 22, 2009

berangan...


kereta..kereta..kereta...
agak2 bile la aku boleh beli kereta dgn duit sndri?
aku nk keta ape eh??
nk pikir skng pon xboley...
nnt mesti ade kete lagi best klua kan??
lagi canggih...lagi best...
tp skng ni kalo de sape2 yg da xtau duit tu nk wat ape...
bg la saye kete ni boley??


ade ke org nk bg?? berangan je...
gmbr ni snap time jln2 kat terengganu xsilap...

cm best je bile jln2 naek kete ni...
stakat ni aku suke kete ni...
bile da ade kete mesti kene ade nombor plat die kan??
mcm2 skng ni nombor plat yg orang request...
macam ni..




tgk plate no. die...
owner request~


xpon mcm ni...

kompom2 la owner die gler duit kan??haruslah..
tgk plat number..smart kan?hahaa...


tp org kate, kalau nk request plate number pelek2 or yg kte nk,
mahal...
betol eh??
betol la kot...
berape eh??*sambil tgk duet dlm wallet cukup ke tak...


boleh ke nnt,
aku nk letak name aku sendiri kat plate number kete aku???
cm kete mamat ni??


ni kete encik awal ashaari...
kenal tak? pelakon&pengacara tu...
ari tu die dtg kolej aku...so, member aku snap gmbr 
kete die...


cube korg bukak mate besau2 sket tgk plate number kete die...
ade AW 41 kan?
tu name die la tuu...
AW41=AWAL...
*mude2 lagi da mampu beli BMW...
aku pon nk wat cm tu gak lah...
aku nk letak DAU 5...
hahah...
ok kan??
DAU5=daus...
berangan2 ...
mane tau ade rezeki...

hmm...
agak2 korg punye name boley xjd plate number?
g la test...



*semoga semua impian jd kenyataan...ameen~

9 comments:

Nawal said...

weh2..
aq pnye bole jep..
klu plat kete awal 'AW41',,
aq pnye lak tggl + 'N' jep dpn dy..
ngee~

Syafiqah said...

awal!!!!!!!!!!
wawawaaaaa...kegilaan ku.
nnt plat no tu akan bertuka aw41+3yk4. bleh?? lalalaaa...
xdulikk.

mr.shanley said...

nawal : aah kan?? teruskan impian anda..
capiq : boleh ke?ade ke no plat cm tu?? kat UK ade kott...nt ko kne dok UK laa...hahaha*gelak syaiton ko..

Anonymous said...

salam..
'pak cik' baju oren 2 bkn sebarang pak cik la..
dye pengarah uitm johor taw!

mr.shanley said...

sory2...
sape eh?

Anonymous said...

hehe sape yg sapenye?

Nawal said...

capiq,klu btol lar kn,,aq tabik spring r..hehe..

dauz,,aq akn trus berangan..moge2 menjadi kenyataan..heeee..

Nur said...

no awal tu mesti mahal. rasanya dlm RM 200 000 pun ada. kalau request 1 or 2 angka, lagi mahal dari 4 angka. kaya betul si awal ni. dah la BMW tu pun nk dkt sejuta. kaya, jd artis yg laku ni ekk.

::dAuZsHaNLeY:: said...

Nur: aah..rezeki masing2...btw, thanks reading my blog..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...