Sunday, November 22, 2009

bile la nk byk?


kadang2 aku tgk org laen punye blog,
dalam sebulan tu...
nk dkt 20-30 entry...
ape je la yg dorg tulis kan?
yg aku ni 10 pon susah nk smapai...
korg try la tgk aku punye entry kat seblah kiri tu...
paling2 pon 6...
tak 4, 6...
tu je....

november ni je yg agak  byk sket...
sbb?
tgh cuti...
kdg2 rase nk tulis entry,
tp...aku nk cter pasal ape??
xde idea laa...
bulan ni agak memberangsangkan la jgk...
xde la asyk 6 ngn 4 je entry aku..
masok yg ni da 9...
agak2 boleh sampai 10 ke?
xmeriah la kalau entry sket2 je..
hahaha...
ape2 je laa...

*bg idea ape yg aku boley tulis kat dlm blog ni?

6 comments:

Nawal said...

tlis entry x mst cte pasal kte jep..
agk2 ko nk ltak lirik tu,,
kre cm entry gak r kn..
hehe..
ko ltak gamba je pown da ley + ko pnye entry tu..
;p

mr.shanley said...

tengkiew cik nawal...
baek~
tulis lirik sebab?
lo pon de tulis lirik kat blog ko kan??
hehehe..

mr.shanley said...
This comment has been removed by the author.
Syafiqah said...

http://eykacapiq.blogspot.com/2009/11/update.html

ko wat camney pon jd laaa....

Nawal said...

capiq,,
idea ko sgt bernas cm beras bernas..hehe..

Nawal said...

a'ah..
aq mmg ske ltak2 lirik nih..
hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...