Friday, November 20, 2009

.:gold digger:.

skng ni tgh byk filem2 yg best kat panggung...
mcm2 laa...
xkire local or international movies...
byk la movie yg aku nk tgk...
(mukadimah harus ade)

bercakap pasal filem neh,
smlm la...
aku baru je tgk 1 cter ni...
best la jgk...
enjoy & fun...
teringat jgk la jokes yg ade dlm filem ni...
dan meber2 aku pon terpengaruh dgn jokes filem ni...
hahahah...
title: pisau cukur a.k.a gold digger...

honestly,
aku mmg xterfikir pon nk tgk cter ni...
walaupun byk promotion yg dorg wat srh org ramai tgk...
ntah, i dont feel i wanna watch it...
rase cm xbest je...
coz byk movie laen yg aku nk tgk...
phobia2, 2012, palnet 51 etc..
ala...cter melayu time nk raye mesti ade kan??*thats the truth..
dorg ulang2 balik...

tp member2 aku yg laen nk tgk cter pisau cukur ni gak,
aku pon ekot laa...*best ke cter ni?? argh..tgk jela..
org kate kalo tgk ape2 cter je kat cinema tu,
semua pon best...
betol ke?
i dont think so...*sometimes, maybe...


then, bile da start je cter tu...
rase cm ok je cter ni....
not bad la...
pepatah inggeris ade mengatakan
dont judge a book by its cover...
betol la tu...
ni la antara pelakon utama filem pisau cukur ....
nak tau details pasal pelakon ni dan watak yg dorg pegang?




maya karin


fazura


eizlan yusof


aaron aziz


shahredza minhat (new comer)

xkesah la org nk ckp ape...
bg aku,
cter best....
sape blm tgk g la tgk...
sinopsis?
nak tau details pasal pembikinan filem ni?


so kalau korg da tgk cter ni komen laaa...
thats all from me..
adios!

5 comments:

indrawasih said...

haha..
ops, panas~
besh gler!!

Nawal said...

hehe..
act aq nk ltak 1 jep..
pastu aq tkan bnyk kli dy kua bnyk..
ngee~~

aq cme nk ckp cte nih best..
tgok kt iklan jew pown da ase nk tgok..
wlu pown x g tgok g..
;D

mr.shanley said...

indrawasih: 1st time komen neh...
nawal:yeke tgk iklan die rse nk tgk cter ni??
xmenarik pon...sbb tu aku xrase nk tgk pon cter ni...
tp best laa..

Nawal said...

myb sb ko x mnt cte melayu kowt..
tu yg ko kte x bes..

mr.shanley said...

pe lak..
aku minat la cter melayu...
sume cter aku minat...
xde diskriminasi okayy!
iiklan die je xmenarik perhatian aku..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...