Tuesday, November 24, 2009

pesbuk~

skng ni, boley kate sume org ade facebook a.k.a pesbuk....
xkire la tua, muda...
tiap kali aku tgk friend list member2 kat dlm pesbuk ni,
da beratus2 da kwn2 dorg...
tp sume nye dorg kenal ke?
ke dorg pakai add & approve je?
mmg la itu hak masing2 kan?

bg aku,
pesbuk ni mmg boleh wat kte still keep in touch ngn kwn2 kan?
xkesah la dr tadika, sekolah rendah, menengah, kolej, U....
ape2 je...
memang betol,
member yg jarang aku berinteraksi kat skolah dolu2 pon ade tego kat pesbuk ni...
yg xpenah tego langsung kat skolah dulu pon, skng da boleh chat da....
mane yg lame xjumpe pon da boleh keep in touch balik...
mane yg nk carik kwn baru pon boleh dpt kwn baru drpd kwn2 dorg yg sedia ade...
kan3??

aku ni yg jenis xske pakai add&approve kalau aku xkenal...
tp kalo aku cm penah tgk muke die atau ape2 yg membuat aku jd kenal ngn org yg nk add aku ni...
*phm ke ayat aku yg panjang neh?
aku approve je la..
tp yg aku langsung xpenah jumpe or xpenah kenal pon...
add aku...
xnk approve cm xsampai hati je...
kate social network..
cmtu la gaye nye...
cane tu??
hmmm...

td,
ade sorg ni add aku...
b4 aku approve,
aku godek2 jap page die...
rase cm ok...
aku approve je laa....
a few minutes l8r,
die post kat wall aku,
thnx for d approve...
bile aku tnye sape?
xreply ponn...
saje nk bg suspen la tu..
hmmm...
misteri tol laa...
ni je sebenanye nk cter...

punye la panjang karangan kat atas tuh..


*misteri nusantara tol~ ape motifnye?



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...