Monday, November 30, 2009

perutusan keputusan...


asal aku je yg baru tau td?
org laen sume da tau since saturday...
org laen sume aku tnye,
sume gelak..
"la...ko baru tau ke?"
hampeh tol...
seb bek la aku terbgn awal pagi neh...
then, aku bkk fb...
ade coursemate aku kate da boleh check kat esmp...
aku pon check la...
suppose result kluar 10/12/2009...
katenye la...
xtau da kluar lak?
tp kat c2 klua gred sume subjek laa...
pointer kene kire sendiri...
gigih la aku carik balik buku panduan mengira pointer tu...
da kire2...
ahaaaa...
ok la..
target xtercapai la...
tapi boleh kate alhamdulillah laa...*rase bengang gak xcapai target!
pointer yg aku xpenah dpt since skolah menengah lagi...
finally dapat gak..
hmm...
xpe2...
next sem cube lagik...
tu je nk cter~


*korg2 doakan la supaya aku ni terang hati, senang blaja& jadi pandai cm korg gak~ ameen...

Wednesday, November 25, 2009

huh~


leteh.bile selsema ni nk baik.kejap ok.pastu dtg balik.nk benapas pon tersekat2.rimasnye.ni sebab pasal resdung .die da dtg balik.seyesly merimaskan.bile la nk baik ni.huh.


sentaisa dihidung. utk melegakan. 

Tuesday, November 24, 2009

pesbuk~

skng ni, boley kate sume org ade facebook a.k.a pesbuk....
xkire la tua, muda...
tiap kali aku tgk friend list member2 kat dlm pesbuk ni,
da beratus2 da kwn2 dorg...
tp sume nye dorg kenal ke?
ke dorg pakai add & approve je?
mmg la itu hak masing2 kan?

bg aku,
pesbuk ni mmg boleh wat kte still keep in touch ngn kwn2 kan?
xkesah la dr tadika, sekolah rendah, menengah, kolej, U....
ape2 je...
memang betol,
member yg jarang aku berinteraksi kat skolah dolu2 pon ade tego kat pesbuk ni...
yg xpenah tego langsung kat skolah dulu pon, skng da boleh chat da....
mane yg lame xjumpe pon da boleh keep in touch balik...
mane yg nk carik kwn baru pon boleh dpt kwn baru drpd kwn2 dorg yg sedia ade...
kan3??

aku ni yg jenis xske pakai add&approve kalau aku xkenal...
tp kalo aku cm penah tgk muke die atau ape2 yg membuat aku jd kenal ngn org yg nk add aku ni...
*phm ke ayat aku yg panjang neh?
aku approve je la..
tp yg aku langsung xpenah jumpe or xpenah kenal pon...
add aku...
xnk approve cm xsampai hati je...
kate social network..
cmtu la gaye nye...
cane tu??
hmmm...

td,
ade sorg ni add aku...
b4 aku approve,
aku godek2 jap page die...
rase cm ok...
aku approve je laa....
a few minutes l8r,
die post kat wall aku,
thnx for d approve...
bile aku tnye sape?
xreply ponn...
saje nk bg suspen la tu..
hmmm...
misteri tol laa...
ni je sebenanye nk cter...

punye la panjang karangan kat atas tuh..


*misteri nusantara tol~ ape motifnye?



Monday, November 23, 2009

ular oh ular kenape ngko...


ingat tak entry sebelum ni aku de cter pasal katak?
kali ni cter pasal binatang laen plak..
binatang ape?
ular yg selalunye dikenali sebagai snake...
tp bkn ntok dimakan....
untuk ape??
lets check it out bebeh~

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~mende2 cani mesti la kene surprise kan?


mesti korg penah tgk ular kan?
kalo xtgk dpn mate pon,
kat dlm tv kan ade...
mende ni da biasa da sebenanye...
hand bag, kasut, belt etc...
dorg wat mende2 ni pakai kulit ular...



mula2...bersihkan dulu ular ni...xkan nk terus pakai?


da bersihkan, gantung...cuci yang laen plak...



haruslah dipotong kepalanya ye?? sape nk wat sup kepala ular amek la..



next, buang la segala isi perut ular tu...



melapah ular...slalu tgk org melapah lembu kan? 
lagi2 time raye haji yg da dekat ni...
daging die aku xtau dorg wat ape..



da leteh da mamat ni mengejakan ular2 tersebut...



ni la hasil nye....kulit ular yg sedia utk wat ape2 je..





jadi la kasut kulit ular cani...

xpon, hand bag cani...


skang ni kalo krg mmg ade
kasut ke? hand bag ke? belt ke?
yg guna kulit ular...
cmtu la dorg wat....
kulit ayam tanak plak dorg wat mende2 ni kan?

*kat kfc pon ade jual kan?? snake plate? ke snack plate? =)

Sunday, November 22, 2009

berangan...


kereta..kereta..kereta...
agak2 bile la aku boleh beli kereta dgn duit sndri?
aku nk keta ape eh??
nk pikir skng pon xboley...
nnt mesti ade kete lagi best klua kan??
lagi canggih...lagi best...
tp skng ni kalo de sape2 yg da xtau duit tu nk wat ape...
bg la saye kete ni boley??


ade ke org nk bg?? berangan je...
gmbr ni snap time jln2 kat terengganu xsilap...

cm best je bile jln2 naek kete ni...
stakat ni aku suke kete ni...
bile da ade kete mesti kene ade nombor plat die kan??
mcm2 skng ni nombor plat yg orang request...
macam ni..




tgk plate no. die...
owner request~


xpon mcm ni...

kompom2 la owner die gler duit kan??haruslah..
tgk plat number..smart kan?hahaa...


tp org kate, kalau nk request plate number pelek2 or yg kte nk,
mahal...
betol eh??
betol la kot...
berape eh??*sambil tgk duet dlm wallet cukup ke tak...


boleh ke nnt,
aku nk letak name aku sendiri kat plate number kete aku???
cm kete mamat ni??


ni kete encik awal ashaari...
kenal tak? pelakon&pengacara tu...
ari tu die dtg kolej aku...so, member aku snap gmbr 
kete die...


cube korg bukak mate besau2 sket tgk plate number kete die...
ade AW 41 kan?
tu name die la tuu...
AW41=AWAL...
*mude2 lagi da mampu beli BMW...
aku pon nk wat cm tu gak lah...
aku nk letak DAU 5...
hahah...
ok kan??
DAU5=daus...
berangan2 ...
mane tau ade rezeki...

hmm...
agak2 korg punye name boley xjd plate number?
g la test...



*semoga semua impian jd kenyataan...ameen~

bile la nk byk?


kadang2 aku tgk org laen punye blog,
dalam sebulan tu...
nk dkt 20-30 entry...
ape je la yg dorg tulis kan?
yg aku ni 10 pon susah nk smapai...
korg try la tgk aku punye entry kat seblah kiri tu...
paling2 pon 6...
tak 4, 6...
tu je....

november ni je yg agak  byk sket...
sbb?
tgh cuti...
kdg2 rase nk tulis entry,
tp...aku nk cter pasal ape??
xde idea laa...
bulan ni agak memberangsangkan la jgk...
xde la asyk 6 ngn 4 je entry aku..
masok yg ni da 9...
agak2 boleh sampai 10 ke?
xmeriah la kalau entry sket2 je..
hahaha...
ape2 je laa...

*bg idea ape yg aku boley tulis kat dlm blog ni?

Friday, November 20, 2009

.:gold digger:.

skng ni tgh byk filem2 yg best kat panggung...
mcm2 laa...
xkire local or international movies...
byk la movie yg aku nk tgk...
(mukadimah harus ade)

bercakap pasal filem neh,
smlm la...
aku baru je tgk 1 cter ni...
best la jgk...
enjoy & fun...
teringat jgk la jokes yg ade dlm filem ni...
dan meber2 aku pon terpengaruh dgn jokes filem ni...
hahahah...
title: pisau cukur a.k.a gold digger...

honestly,
aku mmg xterfikir pon nk tgk cter ni...
walaupun byk promotion yg dorg wat srh org ramai tgk...
ntah, i dont feel i wanna watch it...
rase cm xbest je...
coz byk movie laen yg aku nk tgk...
phobia2, 2012, palnet 51 etc..
ala...cter melayu time nk raye mesti ade kan??*thats the truth..
dorg ulang2 balik...

tp member2 aku yg laen nk tgk cter pisau cukur ni gak,
aku pon ekot laa...*best ke cter ni?? argh..tgk jela..
org kate kalo tgk ape2 cter je kat cinema tu,
semua pon best...
betol ke?
i dont think so...*sometimes, maybe...


then, bile da start je cter tu...
rase cm ok je cter ni....
not bad la...
pepatah inggeris ade mengatakan
dont judge a book by its cover...
betol la tu...
ni la antara pelakon utama filem pisau cukur ....
nak tau details pasal pelakon ni dan watak yg dorg pegang?




maya karin


fazura


eizlan yusof


aaron aziz


shahredza minhat (new comer)

xkesah la org nk ckp ape...
bg aku,
cter best....
sape blm tgk g la tgk...
sinopsis?
nak tau details pasal pembikinan filem ni?


so kalau korg da tgk cter ni komen laaa...
thats all from me..
adios!

berpeleseran~

ni nk cter pasal smlm...
aku g jln2 ngn rakan2 kuu...
g mane? wat ape?
nk cter la ni..
smlm pagi dlm kol 9 gerak g umah aiman...
kene hangkut die laa...
senang kan pakai 1 kete je...
lagipon die tau la jln2 kat kl tuh...
aku ni da la ade masalah mengingat jalan...
kang xsampai2 tempat yg nk dtuju..

ok,
pastu...
dlm 9.45 smapai la umah die...
kat kota kemuning shah alam..(jln g umah die aku ingat laa...)
seblah highway kesas je...
pastu...
terus la menuju ke destinasi utama...
Mid Valley~
pkol 10 lebey da smpai da kat mid tuu..
seb bek la xjam...

pas da parking...
terus la masok dlm kann...
sementara menunggu rakan2 laen yg tgh otw...
kami pon g pet world dulu...*tiap kali g mid mesti aku xdpt singgah kat situ..
tp kali ni dpt..
saje je..
tgk haiwan2 kat dlm tuu...
best2...

seterusnya,
kami pon terus la g usha2 kat GSC tuu...
nk tgk wyg...
tp kene tggu yg laen dulu...
kami pon terus la menunggu...
tetibe ade mahkluk hijau dtg dr belakang..
rupenye encik irwanzi da smpai...
so, kami tunggu lagi 2 rakan kami yg masih belum kelihatan...
kami bertiga pon meneruskan perjalanan...
tiba2...
irwanzi berkata...
"weh, aku lapa laa..ko xlapa ke?"
"ermmm...lapa jgk.."
sebelum tu, aku call c azri ni, pehal lambat sgt neh?
janji pkl 10.30..
xsampai2 lagik...
bile da call...
die dgr aku ckp 11.30..
sound trouble gak die ni...
jam pon da pkl 12..
dorg pon da lapa..
lunch la...
kat Kenny Roegers tuu...
tp b4 masok dlm restoren tu,
azri sampai...
sorg lagi belum sampai...
izul...(rum8 aku kat skolah dulu)
time kami tgh makan baru die sampai..

pas abes makan,
terus g GSC td balik...
nk tgk cter ape eh?
sebenanye, aku nk tgk cter 2012...
xpon planet 51...
dorg ade yg da tgk 2012 tuu..
dorg kate xnk tgk planet 51..
last skali,
kami tgk pisau cukur~
boley la cter ni...
ade gak lawak nye...

pas tgk wyg,
izul die nk balik dulu..
ade hal katenye...
pastu kami pon meneruskan aktiviti berpeleseran..
pusing2 kat dlm mid tuh..
pastu aiman ajak g jln2 lua mid,
ktorg pon klua la mid tu g the garden*jiran mid valley
dlm tu xde ape sgt...
byk nye butik2 pakaian branded la kann...
senang cter tempat org2 kaye...
kami saje jln2...
pastu kembali semulaa ke mid...
pusing2 lagi kat mid tu...
beli brg2 sket,
pastu dlm pkol 6.20 cm tu,
kami pon balik laa..
aku kene hantar aiman dulu,
pastu terus la ke banting...
da abes~

gmbr ni xmengikut susunan jalan cter...
nk tgk bygk lagi?

chelet sket...hahaha..

kami berempat... izul da balik daa..

ngn mahkluk2 planet 51

sebelum tgk wyg...

kat sini laaa...asal ntah L yg satu tu padam...

aiman & irwanzi...

aku ngn azri..

Thursday, November 12, 2009

selamat mencube~

ahaa...
saje nk share ngn anda2 semua...
td la da boring2,
meneroka la sume website...

nunn kat china sane*kalo xsilap la...
dorg cm da xde mende laen je nk wat juice kan...
tapi sebelum saya meneruskan cerita,
amaran keras: tolong la sediakan plastik ke
ape2 la bagi mereka yg xtahan dgn mende2 yg agak ***** ini...



#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#harus lah suprise kann??

dorg wat jus pakai katak..
ye K.A.T.A.K~
agak2 kalau jual kat bdk2 skolah,
laku x??
lepas dorg balik skolah kan ade makcik2 jual air la,
keropok@ jajan kat dpn pintu tuu...*teringat time skula rendah dulu...
tanpa melengahkan mase lagi,
mari kita saksikan pembikinan
jus katak a.k.a fergilicious juice~







ni la katak2 tersebut...comel ke??

seekor baru dikeluarkan...heheh...mati la ko...

1st step, masuk kan je cik tak tu dlm blender...moden kan?
tp org dulu2 pkai lesung batu je...heheh..

kte zoom sket...baru nmpk kan?? kulit haruslah dibuang eh...sian la katak tuh...

mai secawan...*"pakcik, sedap ke??"..."sedap! rase katak yg fresh! cuba lah..."


so, setelah tgk aksi2 td ade beran nk try??
skng kan musem ujan...
kompom la byk katak kat lonkang tuu..
ape lagi?
kasi tangakap itu katak....
drpd die asyk memekak mintak ujan turun...
baek la korg tangkap wat minum ni...
senyap sket en??


*selamat mencube...wahhaha...

Tuesday, November 10, 2009

ba. waw. ra. ya. nga= boring!

mane pegi sume orang??
smlm ramai je kat fb tu...
ari ni 2, 3 kerat je...
aku dok la ulang2 bace mende yg same kat page tu...
da xtau nk wat pe lagik~

nk bace blog??
xde pon org dok update new entry...
tiap kali bkk, asyk entry yg same je...
da sign in,
pastu sign out...
sign in balik....

nk tgk tv pon, tiap kali aku bkk je mesti la iklan...
pastu cternye asyk la dok ulang2~
cuaca ponn xbrp ok..
kejap ujan~
smlm bpk lebat ujan...
lame gakk laa...
tp ari ni mmg boring la...
huh~ (*_*')


*bosannova lahh...

Sunday, November 8, 2009

adoi~

minggu lepas xde...
minggu ni pon xde...
adoiyaii~
lame aku xmakan tembikai susu a.k.a honey dew...
td la aku carik kat pasar malam dpn umah ni..
xde ponn...
last week aku g pon xde gak...
xkan la apek2 ngn nyonya2 tu sorok buah tu dari aku??
ape kejadahnye??
tp aku rase x...
sebab?
sume gerai pon xjual buah tuu...
time aku xteringin nk makan ade plak besepah2 kat pasar tu....
ble tgh dok carik la xde...
mende ni kalau makan time sejuk,
pergh!
layann dowh!
lagi2 baru kluar peti ais...
sedap2...
agaknye skng bukan musim kelahiran buah ni kott...
entahlaa...

*sape ade simpan buah ni bagi sket kat saye...tp yg dalam tin nye xnk laaa(ade ke?)

jom masak!

tau x??
nak tau??
ni nk btau laaa...
td xtau nk wat pe?
so rase cm nak wat sumthin..
so, ni la keje aku td...
bubur chacha...
aku wat ni ekot resepi aku je...


lets check it out~

perah santan dlu...bahan penting dalam resepi ni ye puan2&tuan2..

kte zoom sket tgk...


bahan2nye: santan, pisang(ni resepi aku kann?), daun pandan, garam & gula...

ni la chacha yg tgh direbus~

ni bile santan da dimasukkan~skali ngn daun pandan laa..

pisang masuk last eh?! nanti lembik & xbermaya pisang tu kalo masok awal2..


tadaa!! siap sudahh masakan ini...jemputt la rase~yg pasti mmg sedap!wahahaha...

hahaha...hidangan ini sedap dimakan semasa panas dan sejuk~
kalau suam2 mmg xsedap...
skang ni korg da tau kan aku mmg pandai masak!
hahahaha....
selamat mencuba resepi saya ni...heee~


p/s: turut menerima tempahan untuk majlis perkahwinan, cukur jambul, berkhatan@bersunat, khatam quran, hari jadi, naik pangkat, ape2 majlis la senang cter...hehehe...

Friday, November 6, 2009

kereta aku hilang weyh!

argghh..
kereta aku ilang!

cter nye bermula camni...
rabu ptg, aku drive la g UPM, coz esk pg tu aku ader last paper...
nak amk harta2 aku yg xsempat amk ari tu...
di pendekkan cter,
pas abes jwb paper tu,
pas aku pulang kunci bilik kat ofis,
dorg kate nk g jln2...
nk tgk muvie la, ape la...
aku cm bese la, aku mmg stuju kalo org ajk jln2 ni...
memandang kan aku tgh ade kete,*sebenarnye, dak 1st year mmg xboley bwk kete...
tapi pak guard tu geng aku maen guli kecik2 dlu,
die wat2 xnmpk je aku msk...heee..


nk jln2 mesti la tau nk g mane kan???
so, diskus ngn dak2 ni nk g mane...
sunway pyramid nak??
memandangkan ade meber aku ni xpenah g sunway tuu..
aku pon ok je la...
lg pon sunway tu xla jaoh sgt ngn UPM ni...
20 minit je kottt...

so, ktorg pon gerak la...
da smpai sane mule2 g beli tket...
cter JENIFFER'S BODY...
cter seram ok! tp ade byk adengan ***...
ok, pas abes tu g makan2...
then pusing2 jap pastu nk balik laa...

pas da byr parking kat mesin autopay tuu,
dgn rase konfiden nye,
kami g la tempat yg ktorg parking kete td iaitu kat CP2...
bermula la detik2 kesaspenan...
time parking dr carpark nk msk shopping complex tu, da tgk da tmpat parking tu,CP2...
sbb tu confiden jek...
da carik2, xde ponnn....
"weh, betol ke level ni?" "ntah, aku rase cm bukan je...."
"iyela, td kan kte parking dkt ngn car wash tu.."

"yeke?"

"ye la.."

boleh ke, sorg pon boleh xingt tempat parking td....
padahal da mention da alamat tempat parking td b4 naik lift tuu..
adoyai...

ape lagi ktorg pon turun level bwh, naik level atas...
mencari kete tuu...
xde pon...
xkan kene curik plak...
pastu member aku td ingt balik,
"td kte turun lift terus jumpe kedai 'forever 21' kan??"
"ha..jom g carik balik kedai tu..."
ktorg pon g la tgk peta minda yg ade kat c2 yg tunjuk kat mane kdai2 yg ade kat dlm sunway pyramid tuuu...
"haa...kat level G"
"ok jom!"

"haa..tu die"
ble masuk je dlm lift tu, dlm tu ade tulis level CP2 ngn CP3 je...
kat dlm lift yg sebelum ni, byk level...CP2 sampai CP7 xsilap...
ape lagi, mmg ktorg terus tekan CP2...
da sampai, carik2 jumpe...
yea2 da jumpe!
fuhhh...lega gler...
almaklumlah, ak da lame xg sunway pyramid...
last skali aku g c2 pas SPM kot...
lame kan???
heheh...
sebab ape xjumpe kete?
sebab ktorg carik kete kat area orange wing, padahal aku parking kat blue wing...
dekat 40 minit gak la dok mencarik2 kete neh....
seb bek xde org gelak...
mmg gler betol la...

moral of the story,
laen kali nk parking kete,
ingt parking kat celah mane...

lokasi kejadian~ sengal tol...

Monday, November 2, 2009

5 tempat paling feymes kat banting~~

sebenarnye, dr pengalaman aku la kan...
orang masih xtau lagi, banting tu kat celah mane...
hmm...
susah gak nak jawab kan?
ye la, 2 thn aku kat perak,
setahun kat penang,
org slalu tnye,
"eh ko tggl kat mane?"
"kat selangor"...
"ye la, selangor tu kat mane?"
"kat BANTING, ko tau ke?"
"ermm...kat mane eh?"
haa...
ni yg malas aku nk jwb...sebab?
xtau nk jwb laa...

setelah lame jgk berfikir,
at last aku tau gak ape nk jwb bile org tnye banting tu kat celah mane...
berdasarkan servey yg aku wat dgn member2 aku yg ddk luar dr banting,
ni la tempat2 paling feymes kat banting, yg wat dorg tau kat mane lokasi ataupun kedudukan banting sebenarnye.....



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*tiru gaye capiq..hehe..

5 tempat paling feymes kat banting(omputeh kate landmark banting laa..)

nombor 1
rumah anak-anak Sidek
[keterangan: sape la xtau jaguh badminton negara?? kompom sume tau kan??lagi pon dulu2 kan ade kartun animasi 'anak-anak sidek'...dalam cter tu ade gak mention BANTING...selalu bile member tnye ko dok kat mane? aku ckp la kat banting...dkt umah anak2 sudek tu...tau x??
haa...tauu2siap angguk kepale lagi...]

nombor 2
pantai morib
[keterangan: aku rase xsemua org tau kot pantai morib tu kat mane? yg dorg tau port dickson...dorg xtau yg air laut port dickson tuu, same je ngn air laut morib neh...tp, ade gak dlm kalangan member2 aku tau pantai morib ni kat banting...maybe dorg rajen bukak google map kott..ni pon salah satu tempat yg aku akan mention ble nk kenalkan banting kat org..]

nombor 3
bukit jugra
[keterangan: alah, kat dalam buku sejarah kan ade mention bukit jugra...siap peta lagi...(tp aku xingat buku sejarah tingkatan berapa***sebab tu sejarah xpenah dpt A----jgn btau org laen tau!)tp mmg betul la, bile sebut je bukit jugra mmg dorg tau...haa..banting tu kat bukit jugra laa...]

nombor 4
the store banting
[keterangan: haa, korg jgn nk gelak eh?? betol...tmpt ni agak feymes! aku rase xde ape pon kt situ...tp cane org leh tau lokasi banting tu...mcm la banting je yg ade the store?! aku pon xphm laa..antara dialog yg dorg ckp..."ooo,banting? dkt ngn the store kan?? aku tau tuu.." da sah2 la the store tu kat banting, bkn nye dkat lagi...]

nombor 5
restoran tawakal
[keterangan: yang ni mmg aku pelek jgk...sebab? org2 banting je yg tau restoran ni kat celah mane...tu la...ari tu member aku tnye, ko ddk kat banting tu kat mane? pastu die tnye lagi...dekat ngn restoran tawakal tak? aku cm pending jap...aaa...dekat2...time pending tu aku tgh ingt balik lokasi sebenar restoran tawakal tu...hahhaa..die kate: aku penah makan kat restoran tu...aku rase cm terkejut gak la,sbb ade gak org luar dtg banting nk g makan kat restoran tawakal tu...]

hakikatnya banting belum lagi feymes...
biasala, banting kan low profile...
ape2 pon bating mmg best!

p/s: sape dok banting je la yg phm cter ni...aku rase aku da mcm duta banting da...heheh..sape yg dok banting tu leh la comment...nk tau gak ape korg kate pasal bende ni..heheh

Sunday, November 1, 2009

dah abes ponn..

fuhh...leteh gak la kemas blog ni...bersawang...abok sini sane...
almaklumlah da lame xwat entry...
sebab? stdy final exam...


overall, ok la..
carry marks for each subject pon boley kate ok gak la..
time jwb final, hint2 yg lecturer bg pon mmg klua la..
subjek2 yg menjadi kegerunan member2 ku termasok aku,
biology cell& genetics, satu lagi biochemistry...

alhamdulillah, biochem ni boleh la jawab ngn tenang...ade la 4,5 soalan yg mmg aku btl2 xingt..
ni, sume atas jasa baik DR. Phang la...thanks DR.!!
tp, yg biology cell&genetics ni yg aku rase nk marah sgt2..
soalan da mcm ape...
byk gak la soalan yg aku******...
cuak gler tyme jwb tuh..
nk kate xbace, aku bace weyh!
tp ntah le...
macam sengal je..
maybe sbb masalah bahase yg aku komplain kat entry sebelum ni..
ape yg aku bley wat skng ialah tawakal..
harap2 jgn la teok sgt result subjek ni..
huh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...