Thursday, June 23, 2011

Aku Join Contest Pengenalan According To Buck!

assalamualaikum...
good day everyone!
hari ni update sebab aku join contest!
lama gak xjoin contest ni..
berkabung kejap,
sebab asyek kalah bila join contest... =.='

hari ni dengan semangat waja,
aku nak join satu contest best punye!
entry aku sebelum2 ni ade cter pasal
Mr.Buck kan,
beliau la yg organize contest ni...




ok, kat atas ni header terbaru Blog According To Buck,
beliau suruh aku siarkan kalau nak join contest ni...
Mr. Buck nak 3 perkataan yg menggambarkan blog beliau..
nak tau ape 3 perkataan drpd aku utk blog Mr. Buck?
journalist, style,  and best!
xtau la ape yg Mr. Buck rasa,
tp, ni mmg ape yg aku rasa bila aku baca
blog According To Buck...
ini jujur xde bodek punye...
hahah..

ape lagi yg Mr. Buck nak eh?
tunjukkan sesuatu yg aku buat pasal Mr.Buck?
awal2 lagi aku dah buat entry pasal blog beliau,
klik sini kalau nak baca...
entry ni khas aku buat utk beliau,
ade la sejarah mcm mana aku boleh terbaca blog beliau ni...
Mr. Buck xkan xingt kot...
ermmm...kira boleh la tu kan?
ade jugak la effort tu...
advanced lagi...

pastu kena tunggu sampai 15/9/2011...
lamanya...
xpe2 nak menang mmg kena sabar...
kan?
oh ya,
hadiah?
jap aku copy paste kejap...



Pemenang Utama x 1 orang
- Minum petang Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur (lima bintang) bernilai dua hari gaji aku bersama aku la.
- Satu goodies bag penuh dengan macam-macam barang best.
- Voucher Parkson RM10

Pemenang Kedua x 2 orang
- Makan dekat McDonald (ok la tu, dijamin HALAL)
- Voucher Parkson RM10 setiap seorang


Pemenang Ketiga x 2 orang
- Goodies bag setiap seorang (bernilai lebih kurang RM30)


hah..ok la kan?
retis ajak makan tu...
bukan senang...
hotel lagi..
dah la aku suka makan...
agak2 layak tak nak menang?


thats all bebehh..
till the next post!
bye!

p/s: Mr. Buck dpt assignment makan free lagi..jeless...

2 comments:

Buck Syah said...

Mekasih take part. Kamu takyah menang la sebab leh wat cake sendiri jd takyah pergi hi tea hehe

::dAuZsHaNLeY:: said...

Buck Syah: welcome...hamboih, makan kek yg dbuat smdiri dgn makan yg org nak belanja lain rasenye...xpe lah encik Buck, kalau ade rezeki, ade la kan..kalau xde nak buat mcm mana kan?? hahah...*ayat sentap.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...