Tuesday, June 21, 2011

Stalker? Alamak, Segan nye aku!

assalamualaikum!
ok, tgh kumpul tenaga utk update ni..
aritu aku ade la wat moist chocolate cake,
pastu aku upload la gmbr kek tu kat fb,
bukan nk show off ke ape,
member aku suruh upload,
dia nk tgk je...

pas beberapa hari tu,
aku usha la fb mak aku,
yes, mak aku ade akaun fb!
bukan seminggu sekali online,
tapi almost every day!aktif kot..
haha..
back to the story,
aku usha fb mak aku,
pastu ade kawan dia post something kat wall dia,
ohmaigod!
tiba2 rasa segan...
blushing lak..
walaupun kulit aku dua tona lebih gelap..
nampak pulak pipi nk blushing2 ni..
ehhh...
try tgk kat bwh ni..



ade org stalk aku...
kawan mak aku pulak tu..
haha..perasan lah kau ni dauz..
siap komen balik lak tu...
pandai la mak aku ckp hobi outdoor aku tanam pokok,
padahal dia yg suruh... =.="
nasib la aku ni horticulturist to be...
hehe..
bila aku dah tanam,
malas siram,
tau2 je dah kering pokok tu..
hmmphh..malas tanam dah..
dah mengarut ni..
eh, segan la...
aku ni dah la pemalu..=P
ok lah..
tu je utk hari ni...
till the next post!
bye!

11 comments:

Fatin Syahira said...

wahhh..choc cake..aq pun x pass wat bnda tuh lg..haha

Adam Idris said...

hahaha kelakar la bace :)

::dAuZsHaNLeY:: said...

Fatin Syahira: eh, bila masa ko ade blog ni hah? xperasan lak aku..hahah..poyo lak xreti buat konon..ko kan pakar memasak...


Adam Idris: kelakar eh? hahah...

hana said...

nak choc cake..
bg la rasa sikit..
=D

::dAuZsHaNLeY:: said...

hana: boleh je..kalau u dah ade seblah, i suap je..cewahh...hahah..

Nzyrahun said...

ok,aku faham perasaan kau
sebab mak aku pun ada fb gak hahaha :p

Fatin Syahira said...

aq pun kuat stalk org..haha..nnt bukak sem wat choc cake tu eh..aq seyes x reti buat..hehe

::dAuZsHaNLeY:: said...

Nzyrahun: haha..geng! seb baik ade yg paham...:)

Fatin Syahira: ko memang..sejak bila ko start stalk aku ni? hahahaa...aku bg resepi pastu ko buat...boleh..pastu aku nak makan yg ko buat tu..

amirah azman shah said...

nk rase kek tu :)

::dAuZsHaNLeY:: said...

amirah azman shah : boleh sajaa.. meh nganga mulut meh..nak suap..hahah.. :)

Fatin Syahira said...

ok gak..leh mengisi masa lapang aq kt umah..yg aq pro wt tiramisu je..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...