Sunday, June 26, 2011

Online Shopping? jom!

assalamualaikum!
ape cer ari ni?
sehat?
ok, nak tnye korg...
korg pernah beli barang online tak?
online shopping la kira nye...
ok, hari ni aku nak share ngn korg,
dua website utk korg shopping kat situ...

yang satu ni nama dia,
Wearever U Like,
atau dalam bahasa melayu nye,
pakai aje ape kau nak!
hahaaa...
harga boleh tahan laa..
reasonable...
xde la mahal sgt,
tapi nak bercakap pasal
murah & mahal ni subjektif sket kan,
tapi pada aku,
affordable laa...
aku pernah beli kat sini...
xla selalu, tapi pernah laa...
kaye benor aku nak beli baju kat sini hari2...
gedung pakaian Hari-Hari pon aku tak pergi hari-hari..
kualiti ok, not bad...
delivery pon ok,
sampai tepat pd waktunye...
so, rasa2 xtau duet tu nak beli ape,
try usha website ni...
kot2 ade yg berkenan...




ok, next online shop,
kat Aishop.com
aku baru je tau website ni...
tgh usha2...
harga pon agak reasonable,
yg ni ade gak utk ladies,
tp yg ladies nye,
aku xusha la..
malas..
aku usha yg men's wear je...
rasa2 cam nak beli...
tggu dulu..
masih dalam pemerhatian...
kalau nak direct terus ke Men's wear,
anda boleh klik sini,
kalau nak ke Main Page,
klik sini...



biasanya aku pakai cimb clicks je...
bila masuk je website cimb clicks,
rasa excited,
xtau la kenapa seronok sgt...
sebab nak beli barang pakai klik2 je kot...
hahahaaa...
senang kan?
tapi, senang jugak la duit melayang... =.="

for both websites yg aku mentioned td,
ade jual shirts, pants, shorts, cardigans, jackets, belts etc...
nak tau lebih lanjut,
klik saje kat link yg aku bagi tu,
xpon kat gmbr2 tu..
ok?
oh, btw,
ade online shop lain yg korg tau?
meh share dgn aku... =)

thats all bebehh..
bye!

7 comments:

Ibnu isa said...

wahh terasa berminat plak nk soping online lepas baca entri ni..

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/anak-dr-sheikh-muszaphar-kembar.html

::dAuZsHaNLeY:: said...

Ibnu isa : hahaa...try la usha websites tu..kot2 ade yg berkenan..

Bui Idzra Ryn said...

hohoho..ni yg buat RM terbang melayang2 nnt..^_^

Aman Ibrahim said...

Awesome!! Love this entry! thank u so much hehe..

::dAuZsHaNLeY:: said...

Bui Idzra Ryn: hahaa..tp, xnampak pon duit tu tebang melayang..so, shopping je.. =)

Aman Ibrahim: most welcome! obviously, u love to shop right? haha..

Aman Ibrahim said...

hahaha u can say that, itu pown kalau ada rezeki~

::dAuZsHaNLeY:: said...

Aman Ibrahim : rezeki ada dimana-mana..cewaahh.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...