Thursday, June 9, 2011

Cik Epal Retiss, Mr. Buck Pon Retiss jugak ke?

assalamualaikum...
hari ni aku off..
haha..
rasa nak update blog ni..
tapi xtau nak cter pasal ape..
xde idea beb..
tapi tiba2 dapat idea..
haha..cane tu?

korg tau Cik Epal tak?
mesti kenal kan? blogger/ retiss famous amous tuu...
aku suka baca blog beliau sebab,
dia suka review pasal makanan..
aku dah la suka makan..
mana2 dia kluar ke,
mesti dia cter kat blog..
segmen menternak lemak cik epal tu..




tapi arini nak cter pasal bf kawan Cik Epal...
Mr. Buck...
beliau pon ade blog,
klik kat header utk ke blog beliau...
Mr. Buck ni seorg journalist/ wartawan...
ade article2 yg beliau tulis selalu nye
publish kat magazine..
kan Mr.Buck? betul kan?



aku kan suka baca blog...
bila aku godek2 blog Cik Epal,
aku jumpa link blog Mr. Buck...
aku baca2, cam best..
tapi, aku ni silent reader...
jarang comment...
eh, mcm xde pelik je ayat2 aku ni...
lantak lahh..
sebenarnye,
nak btau,
Mr. Buck follow blog aku..
tu je..
haha..
rasa terharu lak,
bf kawan retiss follow blog aku yg xseberapa ni..
kot2 la blog aku boleh masuk mana2 magazine ke,
haha...dah start berangan dah aku ni.. (=.=')
to Mr. Buck,
thanks yah!



tu je nak story arini...
thanks for reading!

p/s: update blog sambil tunggu moist chocolate cake masak!



4 comments:

ainakhani said...

bkan bf cik epal encik shaiezy sam ke?

::dAuZsHaNLeY:: said...

ainakhani:ntah...hahaha...ex kot..jom tnye encik buck...

Buck Syah said...

wooot woot mekasih la bro sudi link. hehe blog ko mmg cun. selamat bekerja. eh, saya mmg bkan bf cik epal... tak layak :-p

::dAuZsHaNLeY:: said...

welcome...haha..sorry bro! salah tulis..ter-syok sendiri time tulis td.. :-p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...