Sunday, July 17, 2011

Aksi Pasangan Meraba-raba di Secret Recipe? Oh, Tuhan!

assalamualaikum!
tengok tajuk kat atas tu mesti korg nak tau ape yg berlaku sebenarnya kan?
aku pon tak tau nak letak tajuk ape yg sesuai ni..

ok lah..
alkisahnya,
tadi kat tempat kerja,
ade satu pasangan melayu ni masuk,
agak berumur jugak lah...
pernah tgk tak,
pasangan yg berumur,
tapi berlagak remaja?
cemtu lah gayanya tadi...
baju si perempuan tu sexy jugak lah...
dia masuk je, dlm hati aku 'OMG'!
tu satu hal,
pastu start pegang2 tangan...
mula-mula aku xkisah sgt lah kan,
suami isteri kot,
dah lama-lama tu,
dia main-main janggut si laki tu pulak..
hmmph! dah start dah...
pastu,
kepala si perempuan tu boleh pulak lentok kat dada si laki tu...
adoi..
dah, main usap2 perut si laki tu pulak...
pastu gelak2...
perlahan boleh lagi,
ni satu SR tu boleh dengar!
bukan sekali, banyak kali pulak tu..
eh, main geli-geli ke ape? lol..
padahal, aku ngn member2 ade je kat kaunter tu,
xkisah pon org sekeliling dia..
hey, get a room lah!
aku pon segan nak tengok..
nasib baik xde org tgh dine in..
take away je..
customer yg take away pon buat2 tak nampak je..
so, ktorg lah yg jadi penonton setia kat situ.. =.="

entah lah..
kalau ye pon xsabar,
balik lah rumah ke ape ke...
ni kat situ jugak ko nak ringan-ringan...
hahaha...
xpasal2 tengok wayang 18sx tadi...


lebih kurang cemni lah aksi terlampau couple tadi...
gigih aku google carik gambar ni..


8 comments:

eliyaezlinalias said...

tu la kadik nyer kalo MALU suda tiada~

honeybeesyue said...

lum kawen la tu kut. klu kawen x kn macam tu, kat umh ley wat. huhu.. dunia skunk.. ;)

Aman Ibrahim said...

kalau aman~ Aman berdehem kuat sikit atau sindir halus bg terasa pedas, confirm order air pastuh hahaha..

::dAuZsHaNLeY:: said...

eliyaezlinalias: betul2..setuju sgt!

honeybeesyue: xpasti lah status dorg..macam2 kan? hmm...

Aman Ibrahim: xpayah nak sindir dah..ktorg dah pakat ramai2 usha dorg lama2..siap gelak2 kan lagi..buat tak tau je..

Fathiah Hamim said...

kalo mak fa nampak, dia sound kuat2. huhu

::dAuZsHaNLeY:: said...

Fathiah Hamim: kalau lah mak Fa ade kat situ...senang sket ktorg! haha..

diana said...

pasangan gini la yang bila dah kawen bini jalan belakang pimpin tangan anak dia jalan depan sambil kunyah kacang..

::dAuZsHaNLeY:: said...

diana : hmm..cam dalam je maksudnye tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...