Monday, August 15, 2011

Kad Raya Dalam Perjalanan..

assalamualaikum!
a short entry...
last week kan aku ade offer kat korg pasal kad raya kan?
kat entry sini...
so, nak bgtau,
semua kad raya tu dalam perjalanan ke rumah anda!

walaupon xbyk mana,
tapi ok laa..
ade peningkatan drpd tahun lepas..
aku nak ucapkan terima kasih lah kpd
korg2 yg sudi bg alamat rumah korg kat aku...
thanks guys!



sebelum masuk ke peti post..
akan tiba di peti post rumah anda tak lama lagi..

till the next post!
bye..
selamat berpuasa..  :)

9 comments:

iPai said...

mantap bro .. masih menghidupkan tradisi lama !!


pasal buku tuh, kene berusaha cari sikit sebab takut dah habes ..

try pergi ke MPH, n tanya kat salesman ..

buku tuh harga RM 34 .. tapi aku dapat harga RM 50 beserta 1 buku tambahan daripada penulis yang sama

Hanie_Dew said...

kat aku ada kad raya tapi tak hantar hantar lagi.sms lagi senang kot.hehe

aiman fanboy k-pop said...

good job!!!masih mengamalkan dasar pos mengepos kad raya walaupon teknologi sekarang dah makin canggih!heehee..kad raya satu...

::dAuZsHaNLeY:: said...

iPai: hahaa..saje je nak bg kad raya..oh, thanks anyway pasal buku tu..nt aku try carik..

Hanie_Dew: kad raya, kad raya jugak..sms pon boleh..

aiman fanboy k-pop: saje je nak berkad raya..cam best je hantar kad raya..dah terlambat lah aiman...next year ok? hehe...

sniffa93_aznil4eva said...

nak kad jugak^^

dulu selalu main lawan2 kumpul kad raya plg byk dgn kakak & ayah. hee

Hanie_Dew said...

kang tak hantar kad raya posmen rindu plak nak hantar kad raya kat umah kan. k la nak setat hantar la nie.

muhamadsufian89 said...

untunglaa sape yg dapat tu nanti. hehe

awek retro said...

da dapat da..thankz bro

::dAuZsHaNLeY:: said...

sniffa93_aznil4eva: dah lambat laa...
hahaa..sama lah..time nak dekat raya je mesti tertunggu-tunggu kat peti surat..kot2 ade org nk bg kad raya..

Hanie_Dew: mana kad raya saya? xdpt pon dari hanie..hehe..

muhamadsufian89: untung2..haha..tp xramai mana pon..

awek retro : saya pon dah dapat dari awek retro..meletop kad raya awek retro..custom made lagi..hebat2..thanks anyway!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...