Saturday, August 27, 2011

Laptop Aku Bikin Panas!

assalamualaikum..
nak lepas geram boleh tak?
nak cter nape aku kurang dah update blog ni..
sebab?
laptop aku ni dah sewel...
kejap2 hang...
b4 this, screen problem..
then dah ok, jadi sekarang ni suka benor hang nye..
ikut suka dia la..
kadanag2 tu baru on dah hang..
kadang2 lama sket baru nak hang...
tu yg spoiled mood nak update tu..
elok2 idea datang mencurah2...
akibat perangai laptop yg macam  **** ni,
terus xde mood..
last2 off terus...
rasa macam nak campak je terus dalam neraka jahanam..
oh, tu dah lebih sgt tu..
memang teruji lah kesabaran dalam bulan puasa ni..
almaklumlah..
laptop ni almost 3 years dah...
betul ke org kata jangka hayat laptop ni 3 tahun plus plus?
kalau betul, satu alasan utk beli laptop baru!
hahaa..
xtau lah sampai bila boleh bersabar dgn perangai laptop ni..
hmmph..
seriously, i need a new one...

memang rasa nak kunyah je...nasib baik puasa!


ok lah tu je..
till the next post!
p/s: selamat pulang ke kampung halaman & selamat hari raya!

2 comments:

SHAFIQ HASHIM said...

Sabar Bro..
Beli Yang Baru..

::dAuZsHaNLeY:: said...

SHAFIQ HASHIM:hmm.. mmg dah lama sabar pon..tggu masa je ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...