Sunday, August 7, 2011

Nak Kad Raya daripada dauzshanley? Jom!

assalamualaikum!
dah seminggu kita berpuasa..
harap semuanya baik-baik saje lah ye...

ok lah,
since aku tgh cuti ni,
aku nak bagi kad raya kat korg...
yah, segmen kad raya drpd dauzshanley kini kembali!
hahaa..
last year pon aku ade gak hantar kad raya ni...
ni aku dok selongkar entry2 lepas
pasal segmen kad raya, klik sini...

kalau korg rasa nak kad raya drpd dauzshanley,
korg boleh je join...
sgt senang nak join,
tinggal kan nama, alamat dan url blog korg..
xkesah lah korg follower blog aku ke tak,
asalkan korg ade alamat rumah dan url blog,
boleh je join...
saje la nak merapatkan hubungan silaturrahim..
katanya...




so, ape lagi?
tinggalkan butiran2 tersebut kat emel aku
dauzshanley@gmail.com 
kalau korg xkesah tinggalkan je ruangan komen kat bawah ni...
jom ajak member2/blogger2 lain join sekali...
insyaallah, akan aku layangkan kad raya aku ke rumah2 korg semua..
amboi..
hahahaa..
oh ye,
tempoh utk join segmen ni seminggu je..
start hari ni 7/8/2011 sampai 14/8/2011..
pastu aku dah nak post dah..
kang xsempat pulak sampai...

tu je...
till the next post!
selamat berpuasa!

p/s: ade ke org nak join? takut cam syok sendiri je buat segmen ni..

15 comments:

::cikjuju::◕‿◕ said...

dulu dah penah join!!!tp tak sempat nak reply...tahun neh insyaALLAH jue reply k..^^

::dAuZsHaNLeY:: said...

::cikjuju::◕‿◕ : tahun ni xnak join lagi ke? boleh je..wah, xsabar nak tunggu jue reply..teruja..=)

asTaNa iMpiaN said...

eh cm bes je dpt kad raya..=)
foc ke ?hehehehe..

Hizami Rahim said...

wah. bagus ye. sedekah kad raya. huhu.
:)

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

BENDA FREE2 NI MMG AKU MINAT.. JAP JAP.. T AKU SEND EMAIL.. HIK HIK

::dAuZsHaNLeY:: said...

asTaNa iMpiaN: mesti lah best! yup, foc..just bg alamt je..xsudi ke nak join?

Hizami Rahim: hmm..encik hizami xnk join ke?

LinE PuTih LiNe HiTaM: hahaa..bagus2..aku tggu emel kau..

awek retro said...

saya nak jugak...tao...tao..

ZORA said...

la senangnye..cume resume nama ,alamat dgn url je ke??? mcm best je..

::dAuZsHaNLeY:: said...

awek retro: nak jugak, tapi alamat nye mane? dah emel?

ZORA : yup..simple je kan? ape lagi? tinggalkan alamat kat emel saya.. =)

Ismieraihan said...

http://ismieraihan-fragranceofheaven.blogspot.com/

Rasyiqah raihan roslee
Lot 1766. kg panchor, o6400, keadh.

p/s~nak kad raya jugakkkkk!!

Ismieraihan said...

http://ismieraihan-fragranceofheaven.blogspot.com/

Rasyiqah raihan roslee
Lot 1766. kg panchor, o6400, keadh.

p/s~nak kad raya jugakkkkk!!

jehanfrhin said...

salam.. baru je masuk sini dah nampak entry nih!! nak gak boley?? hahaha.. =P

Far8 budak baik said...

waaaaaa cyalahhhh
aku nk jugakkk..
hahahaha..
first time kat sni

awek retro said...

nah addres:
no35 impian gemilang 1/4,
saujana impian
43000 kajang, selangor

duit rye sekali tao..hihi

::dAuZsHaNLeY:: said...

Ismieraihan: ok, dah masuk list! =)

jehanfrhin: boleh2..xde hal..listed!

Far8 budak baik: boleh saje..

awek retro: listed! haha..duit raya kalau post, xtau la sampai ke tak.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...