Monday, May 17, 2010

aku bosan! kau?

asal aku rasa bosan amat hah??
korg rasa jugak ke?
ke aku je yg rase cam tu??

ape lagi yg harus aku lakukan?
tgk tv?
ntah hape2...
bukan stiap masa ade cter best...
nak online?
bukan stiap masa ade org online nk chatting...
oh bosan...
sampai nak update blog pon dah xde ilham*poyo je ilham konon...
nak kerja?
dah lambat...
sebab bulan depan ade program...

nak g klua merayau xde member
kalau ade ok je...
member yg lain sebok dah keje...
haishh...
tweet, tweet...
ade sape2 nak ajak aku kluar?*tiba2...
ade ke??
sila tinggalkan no. telefon anda..
hehe..
jom la merayau kt KL,
xpon LA, Frankfurt ke? xpon Capetown...
tgk ntah hape2 ntah ni...

cuba korg cadangkan aktiviti yg boleh menerbitkan  rasa gembira,
atau dalam erti kata laen yg xboring...
xpon aktiviti yg korg buat time cuti2 ni...
ataupon  korg boleh bagi link blog2 yg menarik utk aku baca-in...
cepat2...
hilanglah rasa bosan...

lu bosan ke der?

nota lutut: woh2...best cter personal taste tu...cpt tgk..tp pasni kalo dah abes tgk, lagi bosan!

2 comments:

~fatin~ said...

t ak da benti keje kite kuar ok..
hehehehehee

::dAuZsHaNLeY:: said...

haaiii..
baru keje da pk nk benti dah ke??
haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...