Monday, May 10, 2010

kolej matrikulasi selangor kini dibuka...


pagi td,
aku tgk kereta agak byk berpusu2 menuju ke arah jugra...
aku pon tertanya tanya..
mengapakah???

kalau tgk tajuk kat atas tu
da mcm pembukaan shopping complex
cm jusco, giant ngn tesco kan?
tp bukan...
kolej matrikulasi selangor (KMS)
kini mula beroperasi mulai intake mei 2010...
dan hari ni, mereka yg mendapat tawaran ke kolej matrikulasi mula mendaftar...

sebenarnya aku pon terkejut gak bila KMS ni da start beroperasi...
sebab, xtau ntah bila2 mula pembinaan,
tau2, dah naik sket...
dan smlm, baru aku tau KMS dah amk intake,
sbb aku nmpk signboard tunjuk arah kat mana KMS ni...
skng ni dah bertambah lah lagi satu kolej matrikulasi kat malaysia ni...

sayangnye,
kenapa lah kolej ni baru nk beroperasi skng??
kalau dulu2 dah bukak kan senang...
xyah aku g jauh2 kat KMPP nuh...
hmm...
frankly speaking,
aku pon xtau exact location KMS ni...
mmg kat banting, area kelanang...
tp celah mane xtau...
mungkin esok ke lusa nk g usha2 jap...
katenye besau~~
nk tau lebih lanjut pasal KMS klik sini...


ni gmbr2 yg aku pinjam dari web ni...


sekian wabillahi taufik walhidayah
wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatu...

4 comments:

~fatin~ said...

btul la ckap ko...
bek ma3x ni bkak zman kite je kan...
ceyt~~

::dAuZsHaNLeY:: said...

belom tiba masanya lagi...
nk wat cane kan?

sfatimahzj said...

la..kmpp ke?
sama..batch 08/09

Nurul Afifah said...

dia saja bkk time ni sbb nak bg aku masok tu..hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...