Friday, May 14, 2010

semalam aku kepeningan

aku tak tau la nape semalam pale aku pening amat...
gile betol lah...
rase mual2 sket...
pening ni buka jenis yg berdenyut-denyut tu...
ni yg jenis pusing2 tu...*xtau plak ade byk jenis pening...
rase terhoyong hayang je...
boleh bayangkan x?
ok,
sekarang korg berdiri pastu
korg tunduk sambil jari telunjuk korg sentuh lantai...
pastu pusing byk kali...
then,
korg berdiri tegak...
dapat rasakan x kepeningan tersebut...
macam tu lah yg aku rasa...
dgn perut rasa kembung...

panadol aku dah telan...
pastu minum Eno plak...
xberkesan...
last2 g gak klinik tu...
doktor tu check aku,
macam nk check kehamilan...
cuma x scan je..
tau x cane?
hmmmphh...
xyah cter lah...
dah makan ubat  tu baru la rase lega sket...
fuhhh...
alhamdulillah...

ubat penenang...pening2

4 comments:

haniey said...

eh ko preknen kot.. tanda2 tu ader dah ak tgok. yeyyy dapat baby! comelnyeee. wakakakaak.

n.a.n.a said...

ko pening2 sbb lama sgt ngadap laptop kowt. ahaks

::dAuZsHaNLeY:: said...

hanieyyy: yeay..dpt kembar! kalau lah aku boleh preknen, sengal tol..tp XBOLEH ok! kau bila lagi? oppss...

nana: mungkin...mak aku pon cakap cmtu gak..hahah...

nadia-ady said...

salam...

jawab kat sinilah pertanyaan pasal viikii tu.

act, saya pun tak pernah full screen bila tengok kat viikii. But yang nak tekan untuk let the videeo buffer tu, just tkan je butang pause kat bhg bawah kiri then bila dah siap buffer, just tekan cursor kat bahgian kanan video atas sekali dia ada macam garisan hijau dari atas sampai bawah (tanda dah habis streaming, kalau ada warna kelabu tu maksudnya tak habis buffer lagi la tu)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...