Monday, May 31, 2010

Mister Potato datang lagi dengan...

hai bloggers!
entry ni ditulis khas untuk peraduan Rice Crisps by Mister Potato!
Mister Potato bermurah hati nak bagi hadiah kepada
Nuffnangers yang buat review tentang
Rice Crisps ni...
sebelum ni pun ada peraduan untuk menyaksikan
Prince of Persia melalui contest
snack and screen with lucky Nuffnangers...
aku pun dapat jemputan untuk menonton tayangan tersebut,
tapi aku lambat reply emel drpd Nuffnang...
so, melepas lah...
sebab tu lah aku rasa nak masuk contest ni pulak...
mane tau ade rezeki...



ok,
cukup lah intro tu...
tengok gambar kat atas tu...
itulah Rice Crisps Mister Potato yang baru...
dah rasa?
ahaa...
jom ikut saya pergi beli!

senang je nak jumpe Rice Crisps ni...
ape lagi...beli Rice Crisps ni semata-mata nak join contest ni dan 
nak rasa sendiri keluaran terbaru Mister Potato..
nasib baik ade Nuffnang!

ok, dah siap! tapi kenape ade 3 je? sebab yg original dah rasa..
so, nak rasa perisa yang lain pulak laa...*bajet kurang sbnrnye...tsk,tsk...


Rice Crisps ni boleh je makan bila-bila masa...
walau dimana jua...*ayat kat tv...
macam2 cara utk makan Rice Crisps ni...
antaranya....


macam ni...makan dengan nasi lemak...
breakfast pagi tadi...hehe..

tak pon makan dengan sos cili & mayonese..
sedap ke? cubalah sendiri...

ni aku tak tau la ade org buat ke tak...celup dlm kopi..
oh,oh...sedap ke? cuba jgn tak cuba...=)

tapi,
dalam cadangan-cadangan kat atas tu,
aku rasa yang macam ni lagi best
kalau nak makan Rice Crisps ni...
macam mana???
macam ni...


makan macam tu je...lagi best! baru la rasa nikmat sebenar
Rice Crisps Mister Potato!
*oh, tak senonoh betol!

hah?! dah habes?? bukak la yg lain tu..
dah abes jgk? beli lah lagi...

duta baru Rice Crisps Mister Potato...hahaha...
two thumbs up!

oh ya...
Rice Crisps Mister Potato ni
ade 4 perisa iaitu
Original, Hot & Spicy, Flame Grilled BBQ dan 
Sour Cream & Onions...
each flavor has its own unique taste...
memang sedap lah...
so,
saya dah cuba,
anda bagaimana?
ape tunggu lagi?
dapatkan Rice Crisps Mister Potato sekarang!

28 comments:

haniey said...

HAHAHA tader keje dah ke dok g speedmart dok tgkap gambo sebelom makan? ahaaa, lawakla ko. bagoss :)

Niknikk said...

ko patut wat gaya kangkang ko taw x bru laku ads ko neyh~~~~~~

::dAuZsHaNLeY:: said...

haniey: weihhh, mane ko tau tu kat speedmart hah??? kantoi..hahah...abes tu, dok diam je kat umah...masok la mcm2 contest...ade rezeki,masyukk!
Niknikk: xabes2 ngn kangkang ko tuh..
eh, ko comment2, bukan nak follow aku..huh..

~fatin~ said...

hahaha..
lawak dowh..
sejak bile jd duta...

jaya jr said...

haha,terbaek punya promo..

DuniakuAbstrak said...

haha..ko kna tntut bayaran dari mster potato sbb promote produk dia..

Wanie said...

wah..beli smpi 3?
huhu..dh ckup byk la 2..

::dAuZsHaNLeY:: said...

~fatin~:aku lantik sendiri..haha..boleh?
jaya jr:haruslah...kata nak menang!
DuniakuAbstrak: tu la pasal...

#note: sebenarnye segan nak pose aksi2 kat entry ni..nak masuk contest nye pasal, layan je lah..

nas said...

perghh...ade kontest ker??? camne nak masok? uiks,aku nie blogger baru,mst kala pyer..huhu

dinda.teJa said...

entry kamu cumel, bro!

hans said...

kalau menang belanja aku satay 10 cucuk
hohohoho

::dAuZsHaNLeY:: said...

nas: ade2..kat nuffnang tu..je je website die..cpt2..tarikh tutup 6/6/10...sempat lagi kalo nk join...
dinda.teJa:part mane yg cumel tu?hahah..cumel ke?
hans: insyaallah..hahaa..kalau lah menang bro!

::dAuZsHaNLeY:: said...

jaya jr: harus lah promo baik2...haha..
DuniakuAbstrak: baik2..akan ku tuntut..=)
wanie: haha..bukan selalu..

iniAKU said...

gile kreatif ko nie..teruskan dgn aksi lain plak.haha

yan said...

hehe. yang 2nd last tu comel betol. haha :)

feel free,go here :)
izyan's

hellioz said...

guna potato ke rice lagi murah 4 their production?
cuba teka...

gyahahahahaah~

::dAuZsHaNLeY:: said...

iniAKU: kreatif?hahaa.thanks2! segan sebenarnye nak wat aksi2 camtuh...
yan: oh, malu2..haha..i'll visit yours..
hellioz: kalau nak ikutkan, rice la murah...gyahahaha...

hans said...

ialah
kalau menang la
xmenang nak belanja macam mana
hahaha

Niknikk said...

aku dah foolow ko la dauzs~~~~ko ni~~tgk leklok len kali~~bg mister potato kangkang bru ko taw~~

Tn.Punya said...

kasi aku satu

yaTy ♥ said...

mcm sedap jer..
leh try nnti..
eh neway xchange link ya..
=)

Yuni Aisyah said...

macam2 gaya ada..hikhik..

Atif Hafiz said...

fuyooo..nyammm..nyamm....nk3...

nas said...

pergh..mst kamo mng nie..eheheheh....ak mls nk masok...xde mase..:P

kak ina kl said...

good luck..semuga berjaya dapat RM ek

::dAuZsHaNLeY:: said...

hans:ok2...hmmm...
Niknikk: celah mane ko follow? ade eh? xprasan lak...
Tn.Punya: satu? sekeping? boleh2..hahah...
yaTy ♥ : try lahh..
Yuni Aisyah: serius segan wat aksi2 tu..
Atif Hafiz: nyam3...cubalah *promote lagii..
nas:oh, ramai jgk yg menyokong! terima kasih..amin..cuba nasib je nas..
kak ina kl: thanks kak...=)

MaryamJamilah said...

Gud luck :)

::dAuZsHaNLeY:: said...

MaryamJamilah:thanks!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...