Thursday, May 6, 2010

sebab nak tukar layout, blog aku mcm gler kejap...


oh...
panjang kan tajuk tu?
gler cuak td...
sebab...
blog aku da jd mcm ape...
tgn ni gatal sgt nk tukar2 layout lah,
template lah...
dan hasil nye mcm ntah hape2...
da pakai copy & paste je...
jd xtentu hala blog ni...
cadang nye nk tuka layout...
carik2...
xjumpe yg berkenan...
pastu godek2, mende lain yg jumpe...
try la...
dah jd pelek...
kalau korg jumpe laman sesawang/web site layout yg best btau la...
kalo jumpe background yg best2,
link2 la kat aku...
nasib baik boleh kembali ke layout yg asal...
huhhh~~

nota kaki: rase fobia nk tuka layout pasni...

4 comments:

haniey said...

hahahhaha~ lawakla ko neyh.. yg layout ko gune ni ko amek kat website mane? hehe.. sebek leh jadi cam aal. hakhak. mesti ko gelabah, waakaka

::dAuZsHaNLeY:: said...

hak3...
layout skng ni kat thecutestblogontheblock laa...
tu laa...
kalo xboleh jd yg asal,
ingt nk deactivate jea..

haniey said...

wakakak siap na deactivate.. ta tahan tol.. hahh ko masok jela dkt the cutest pejadah tu.. banyak je yg lawo ak tgok ritu..hehhh :)

::dAuZsHaNLeY:: said...

tu la pasal...
tp aku cm boring je tgk design2 kat situ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...