Saturday, May 29, 2010

jom tengok sape yang kena!


hai...
entry kali ni xde da benda2 yang menjijikan lagi disgusting...
no more...
kalau ade pon utk entry2 seterusnya...
entry kali ni ringan sket laa...
enjoy2 je...
have fun la org kate...
heheh...

benda tag meng-tag ni kan da agak biasa dalam kalangan blogger...
so,
aku pon tak terlepas drpd itu..
aku dah di 'tag' drpd seorg blogger yg bernama nini
yang beralamat disini...
thanks yah, kerana rajin tag saya..
okeh, jom lah go through soalan2 beliau ni...


1) apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
-result exam laa..xkluar2 lagi ni...seram sejuk menunggu neh..

2) apakah nama samaran you all?
-slalu org panggil dauz jea... coursemate je kadang2 panggil dauz shanley...sebab ade 2 org nama daus..

3) berikan 3 orang yang you all sayang?
-family, kawan-kawan dan bloggers! wahaha...

4) panggilan untuk si dia?
-i don't have any...still single...ini serious...hehe...

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa?
-percutian ke Dubai...boleh? *oh demand nye...

6) blog mana yang you all suka visit?
-blog yang best...yg friendly ngn visitors dorg...

7) tag kan kepada 15 blogger you all
-> orait..skung nak tag kan hadiah istimewa ni kepada rakan2 blogger yg terpilih..terima yer..


hah...ni la sume2 url blogger2 yang aku dah tag....
so, anda semua rajen2 kan lah diri buat benda alah ni eh?
berapa soalan je pon...
gigih lah menayangkan sume url tu...*hah, semput2...
for those yg xde kat list atas tu,
i'm sorry...
maybe next time eh...
kalau nak di tag btau jea...
sekian terima kasih!


22 comments:

::cdot the dot:: said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa.......................................................................

hans said...

hahaha
thanks tag
tapi weih
aku xsuka buat tag
serius
aku xpernah buat tag
kali last setahun lebih sudah
sorry lah tau
jgn marah lak

::dAuZsHaNLeY:: said...

::cdot the dot::ape yg waaaaaa??
hans:i dont mind...suka2 je...
atas permintaan blogger~

n.a.n.a said...

adess. makin btambah hutang tag aq =_="

Emora Valeria said...

eh namekuh ade..arigato!

Mommy Pinky said...

http://babybiey.blogspot.com/2010/05/tag-plus-award.html

Nah, sudah buat sblm di tag lagi..keh keh ;)

next time jgn lupe tag lagi ok..suke giler main tag2 nih..hihi

::dAuZsHaNLeY:: said...

n.a.n.a: baik ko langsai kan..aku pon baru buat yg ni...aku dpt 2 hari lepas xsilap...
Emora Valeria:Kangei...most welcome!
Mommy Pinky: nemind la mommy..haha..suke giler main tag?

nas said...

waaa...ak de 1 agy tag yg lom wat agy...waaa..:(...bg ak tyme ea...huhu

aainaa said...

wah.!
thanks.
suka di tag.

::dAuZsHaNLeY:: said...

nas: xpe2...take your time nas...
aainaa: yeke? ok, next i'll tag u again...=)

Roxy zai said...

dgn muka x malu, fuh3..,,,

SAYA NAK KENA TAG LAIN KALI..!!

haee~^___^v

ninie_azriena said...

tanks sudi wat tag..(n_n)

hans said...

tq sebab faham
aku memang xbuat tag

rhapsody LiN said...

haha..
klu dpt tag pende paling x suka buat is men tag org laen pulak.
:p

::dAuZsHaNLeY:: said...

Roxy zai: its ok..i'll tag u next time!
ninie_azriena: most welcome!
hans:haha..paham2..ade gak org2 yg alergik ngn benda2 tag ni..
rhapsody LiN: maknanye suke ke tak suke tag-tag ni??

tyratyra said...

aku da jawab ouh tag kaw ni. soalan lebey kurang jea. hee.

haniey said...

kalo ak wat tag neh ape habuannye? hakhak. yolah yolah. kang rajen eden buek.

::dAuZsHaNLeY:: said...

tyratyra: xpe2..xkesah...
haniey: habuan? penyanyi lagu 'embun'..boleh?ahaha...

velasrizal said...

daus shanley? sedap nama tu..tp shanley tu mcm penah dgr sblm ni..

Donald Duck Yang Tak Senonoh !

hans said...

tahu xper
aku memang allergic gila dgn tag

::dAuZsHaNLeY:: said...

velasrizal:haha..thanks2...
hans: makan ubat...haha..

~fatin~ said...

wey x tag ak pon..
x maw kwan la..
haha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...