Saturday, May 22, 2010

geng ape? geng blogger...

geng blogger?
geng apakah??
yang pasti bukan geng bas sekolah oke!
heheh...
definisi: geng blogger adalah satu komuniti maya
dimana para blogger berkumpul utk bertukar2
cerita, kisah hidup, ilmu, dan sebagainya dan
pada masa yg sama dapat menambah kenalan...*hahah...ayat  ntah ape2..
tadi tgh boring2 tu..
aku merayau la kat segala website yg ade..
tetibe ternampak
sign board geng blogger...*da mcm kat jalan raya...
aku klik laa...

sbnrye,
b4 ni pon da penah usha2 website geng blogger ni...
tp time tu jalan2 jea...
td rase cam nak join plak...
dan aku teruskan lah niat utk join warga geng blogger ni...
ramai kot yg join ni...
boleh la carik member blogger baru...
tgh cuti2 ni boleh la membaca cerita2 kat blog2 geng blogger ni...
sebenarnye kan,
baca blog ni pon mcm baca buku, majalah etc...
byk benda kita boleh tau...
drpd xtau jd tau...
kan best tu...

okeh..
kpd geng blogger,
saya pendatang baru geng ni...
saya xexpert sgt dlm blog2 ni...
baru je berjinak2...*heheh...poyo je~

so,
for those yang belum join geng blogger ni,
lets join us...
promote2...
hihi...

nak bgtau tu je...
babai...

4 comments:

n.a.n.a said...

aq penah tgk website nih. tp xtaw cmne nak join. ahahaha.*malu*malu

::dAuZsHaNLeY:: said...

meh aku eh..
ko klik balik kat link geng blogger tu..
da smpai kat page die,
tgk kat belah atas,
ade tulis connect..
klik situ,
ikut je setiap arahan pastu..

n.a.n.a said...

haha. baru ku tahu

Cik Su said...

cik su pun baaru gak kat sana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...