Wednesday, May 19, 2010

boleh percaya ke ni? hmm...

betol ke?
aku bagaikan tidak percaya...
aku pon refresh byk kali...
tetap paparan yg sama yg keluar...
aku close window tu,
bukak balik...
same lagi...
betol la kot...
ke benda ni yg sewel...
ape bende la yg aku bebelkan ni eh?
ni ha..
benda 'drop by' kat seblah ni...
tetiba td ade 10 org skali online kat blog aku ni...
aku pon cam xpercaya...
skali 10 org...
kadang2 benda ni sewel gak..
xtau la..
kalau betol bagus lah...
terima kasih kepada mereka yg sudi menjenguk blog aku ni...
tu jea..
kalo tak, aku dah tertipu la ni... =.="

betol ke??hmmph..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...