Thursday, May 13, 2010

meneroka mencari pengubat kebosanan


oh, sungguh bosan sejak kebelakangan ini...
mcm biasalah,
cuti2 ni...
dok depan laptop,
dgn fb nye, blog nye, dan ntah ape2 lagi...
kat fb tu asek la log in dan log out beberapa kali...
ni memang biasa la time cuti2 sem cam ni...
bila xde cuti sebok merengek nk cuti...
bila da cuti berbulan2, dah sebok kate boring and what so ever...
kan?

ok kot mukadimah seperenggan tu...
sebenarnye dalam bosan2 tu,
aku g usha2 cter korea kat tempat biasa...my soju...
dah tu carik la cter ape yg rase2 cam nk tgk...
aku amek tajuk cter tu carik kat youtube...
haa..ni la kesan yang paling besar pengaruh rakan sebaya pada aku...
slalu aku mintak copy kat member2 je..
tp kali ni, aku carik sendiri...
hmmphh...

ok lah,
tajuk nye personal preference atau pon personal taste...
sebab kat youtube tu ade dua tajuk, tp cter nye same je..
aku pon xtau la cter ni best ke x?
sebab aku pon baru tgk 1st episode...
biasalah, kalau tgk kat youtube...
haruslah besabar tggu buffer...
tu baru tggu buffer belom dugaan yg dtg 
mcm yg aku penah cter dulu kat sini...
aku xtau la kalau korg dah tengok ke belom...
tp biasalah,
aku kan lambat sket tau pasal cter2 korea ni...
xpon aku yg dah tgk dulu..
ape2 lah...
sorry la, mungkin org yg xminat cter2 korea ni akan bosan baca entry ni,
xpon xbaca langsung...
oh pelakon2?
tgk je gambar ni lah...
kenal ke??

ok..jgn terpenagruh dengan poster cter ni eh?

haa...
ni ade sket buah tgn ntok korg...
trailer cter ni..
klik2 je kat button play tu...
kat skolah dulu ade ajar mende ni kan?


xtau nk ckp cter ni best ke x...
jom lah kte mengisi masa cuti ni tgk cter ni...
boring2 kan?

7 comments:

haniey said...

huwaaaaaaaaaa laki ak belakon!! latest eh? perghh perghh. romentik tak? nampak gaya cam romentik.. nak tengok lah! :)) patu kiter wat review pasal citer ni eh. hehehehe

::dAuZsHaNLeY:: said...

owh, xtau lak ko ni dah belaki..
laki yg menutup bdn nye dgn selimut tu kah??
aku mmg xreti sgt nama2 pelakon korea ni...
yg aku tau pon lee dong wook je..
mngkin sebab cter korea pertama aku tgk kot..
review?
ok sajaa...
aku pon baru start tgk ni...
kau dah start ke?
*amek ko panjang aku reply~

~fatin~ said...

weyy....
donload la....
ko bek an....
ak nk gak...
ko taw cter yg ak bg ko pon ak x tgok ag...

nadia-ady said...

tengah follow citer ni sekarang. Tengok la www.viikii.net. Lagi cepat tgk kat situ daripada youtube. Ari ni tayang kat korea, esoknya terus keluar kat viikii with english subtitle. Cepat dan pantas. Sekarng nak buffer episod 13 =D

::dAuZsHaNLeY:: said...

fatin: byk kot kalao nk d/load...
satu episode dah ade 7 parts..
kali ngn 16...
xke byk nk d/load? suruh cik li..
hehehe...dia kan pakar d/load2 ni..

nadia-ady: oh, my new readers ke? oh, yeke? kat viikii? i'll try.. thanks yah!

haniey said...

hahahhha ak semangat lebih. tapi ta tengok lagi. bz la dok rumah. kakkakaka.. ko da setat tengok eh? ok, caiyok! kiter wat review 5 thn kemudian :)

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

aiyooo x larr lawo rambut dier dlm nie... yang berombak mcm laut bergelora dlm boys over flower 2 elok ckit... huhuhuhu!!!
.
.
.
xpew2... nek sem merantau cari citer nie!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...