Saturday, May 15, 2010

seratus lah...kau ade? *berlagak..=)

yeay!!
setelah hampir setahun berkecimpung dalam arena blog ni,
diam tak diam,
dah 100 post entry yg telah aku mengarut...
xkesah lah kalau blog org laen dah beribu atau bejuta post,
aku nak jugak celebrate aku punye 100th post entry...
yeay...
clap3...


ingat senang nk sampai 100 entry ni?
byk dugaan dan cabaran yang harus ditempuhi
untuk mengecapi tahap ni...*ayat cam menang anugerah..lantak~
semoga blog ni diberkati dan semoga lebih ramai lagi yang membacanye
xkira lah sama ade secara halal ataupon secara senyap2...
xkesah...


nota kaki: hari ni aku bagi cuti sempena menyambut entry yang ke-100 blog aku..hihi..


7 comments:

haniey said...

hahhhahhaa. ader cuti eh? hakhak. clap3! taniah! da 100 post. kehkeh

::dAuZsHaNLeY:: said...

thanks2!!
cuti laa..
sabtu kan arini?

n.a.n.a said...

fulamak. da smpai 100. matap!

::dAuZsHaNLeY:: said...

hehe...
mantap ke?

~fatin~ said...

walaweyh...
congrats...
ak je ug x sempat nk wat 100ty post ak..
ak ase umo blog ko same ngn ak la..

::dAuZsHaNLeY:: said...

tengkiu2...
la ye ke??
blog aku nak masok tadika da..
blog ko?

~fatin~ said...

blog ak...
da nk masuk skola rndah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...