Wednesday, May 19, 2010

hepp...kau tipu yea? jaga kau!


dulu2 kan..
korg pernah tgk x rancangan asia hebat kat tv3?
ade kat tv3 dulu...
mula2 aku pon ingat xingat je...
tapi mmg rasa cam pernah tgk je cter ni...
time skolah rendah dulu kot...

dalam cter ni dia cter pasal benda2 pelek*kalau xsilap laa..
dan ada satu mahkluk tuhan ni dia boleh merawat ke ape ntah,
pakai 'kuasa' yang dia ada kononnya...
dan semalam,
aku usha2 kat web ohtidakdotcom yang 
diperkenalkan oleh haniey...*bangga x aku promote ko ni??
aku sgt terkejut bila dapat tau org yg konon2
ade kebolehan mengubati penyakit tu menipu...
aku mmg susah nak percaya sket kalau cter2 pelek cani...
tp mungkin org lain senang je percaya kan??
sanggup dia carik duit dgn tipu org???
watdehell??

lebih memalukan perkara ni dibongkarkan 
oleh sebuah rancangan kat korea tu...
ye, kat korea...*korea lagi kan..
dan dia ade mention benda ni kat malaysia...
sengal xsengal?
u have to watch this!



















ade lagi satu...
korg boleh click here....

3 comments:

haniey said...

asal ak ta baca pon yg neyyyy?? pentipu tol! cakra mamak eh. ngek doh

n.a.n.a said...

cesss. aq kena tipu smpai aq dah 20 taun. haktuih

::dAuZsHaNLeY:: said...

haniey: tu la..ko xabes explore lagi...nmpk sgt aku mmg boring kat rumah ni..abes dah sume aku explore..

nana: biadap kan mamak tuh? bikin panas jea..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...