Tuesday, May 18, 2010

'rumah penuh dua'

salam sejahtera...
sari berita utama...
hahahah...teringat kat cter spontan,
pemberita berkepala 5...

oh, tapi itu bukan yg aku mahu wat review utk entry kali ni,
tapi pasal 'rumah penuh' a.k.a full house...
pada sape2 yg pernah tgk cter ni
mesti tau kan?
dan mesti ada yg teruja bila bercakap pasal full house ni...
dan mesti juga korg kenal dia ni kan?


yang ni pon mesti tau kan??



biasalah,
aku sekarang ni da macam 'alert' sket pasal drama2 korea ni..
hehehe...
tadi aku jalan2 kat website2 cter korea ni,
tiba2 aku ternampak tajuk ni 'full house 2'...
aku ternampak, xsengaja...
mana yg dah pernah tgk cter ni mesti teruja nk tgk yg ke-2 nye kan?
tp masih belum ditayangkan...
not much information about this series...
nak carik trailer die pon xdok lagi...
nak tau lebih lanjut kat sini je yang ade,
tapi xbyk info sgt:
click here 1
click here 2
sebenarnye,
aku baru je tgk yg season 1 punye thn lepas...
sedangkan org lain dah tgk lama dah kan??
dan aku xtahu pon ade sequel..
mesti korg pon dah tau kan?
ke aku yg btau korg?
ape2 lah...
eh, asal aku asyek wat entry pasal cter korea neh??
pedulik,
kata blog aku...kat mana lagi nak merepek kan?
hmmphh...
nak btau tu jea...
dah!

4 comments:

n.a.n.a said...

dulu penah baca kat mane ntah. ade org kt ade pelakon y xde dlm Fullhouse 2. aiyok

::dAuZsHaNLeY:: said...

haaa...
tu la..
ade yg cakap camtu gak...
bila ntah nak klua..

haniey said...

ak dah lame tgok. ksian ko baru tgok. tp ak baru tawu hahha so ksian kat ak

::dAuZsHaNLeY:: said...

yes2! aku yg tau dulu...
ahaha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...