Monday, May 31, 2010

Mister Potato datang lagi dengan...

hai bloggers!
entry ni ditulis khas untuk peraduan Rice Crisps by Mister Potato!
Mister Potato bermurah hati nak bagi hadiah kepada
Nuffnangers yang buat review tentang
Rice Crisps ni...
sebelum ni pun ada peraduan untuk menyaksikan
Prince of Persia melalui contest
snack and screen with lucky Nuffnangers...
aku pun dapat jemputan untuk menonton tayangan tersebut,
tapi aku lambat reply emel drpd Nuffnang...
so, melepas lah...
sebab tu lah aku rasa nak masuk contest ni pulak...
mane tau ade rezeki...



ok,
cukup lah intro tu...
tengok gambar kat atas tu...
itulah Rice Crisps Mister Potato yang baru...
dah rasa?
ahaa...
jom ikut saya pergi beli!

senang je nak jumpe Rice Crisps ni...
ape lagi...beli Rice Crisps ni semata-mata nak join contest ni dan 
nak rasa sendiri keluaran terbaru Mister Potato..
nasib baik ade Nuffnang!

ok, dah siap! tapi kenape ade 3 je? sebab yg original dah rasa..
so, nak rasa perisa yang lain pulak laa...*bajet kurang sbnrnye...tsk,tsk...


Rice Crisps ni boleh je makan bila-bila masa...
walau dimana jua...*ayat kat tv...
macam2 cara utk makan Rice Crisps ni...
antaranya....


macam ni...makan dengan nasi lemak...
breakfast pagi tadi...hehe..

tak pon makan dengan sos cili & mayonese..
sedap ke? cubalah sendiri...

ni aku tak tau la ade org buat ke tak...celup dlm kopi..
oh,oh...sedap ke? cuba jgn tak cuba...=)

tapi,
dalam cadangan-cadangan kat atas tu,
aku rasa yang macam ni lagi best
kalau nak makan Rice Crisps ni...
macam mana???
macam ni...


makan macam tu je...lagi best! baru la rasa nikmat sebenar
Rice Crisps Mister Potato!
*oh, tak senonoh betol!

hah?! dah habes?? bukak la yg lain tu..
dah abes jgk? beli lah lagi...

duta baru Rice Crisps Mister Potato...hahaha...
two thumbs up!

oh ya...
Rice Crisps Mister Potato ni
ade 4 perisa iaitu
Original, Hot & Spicy, Flame Grilled BBQ dan 
Sour Cream & Onions...
each flavor has its own unique taste...
memang sedap lah...
so,
saya dah cuba,
anda bagaimana?
ape tunggu lagi?
dapatkan Rice Crisps Mister Potato sekarang!

Sunday, May 30, 2010

kejayaan radio lain, kejayaan radio era juga?

hai bloggers!
entry kali ni nk btau pendapat/pandangan peribadi aku
tentang radio2 yg ada kat malaysia ni...
especially radio yg berbahasa melayu laa..
boleh tak ni?

xde laa..
td dok terfikir kejap...
skng ni byk stesen radio kat  malaysia ni berlumba-lumba
nak jd stesen radio nombor 1...
bagos la tu kan?
bersaing secara sihat lah org kata...
boleh tak aku kata,
kejayaan stesen radio lain,*stesen radio berbahasa melayu.
adalah kejayaan radio era juga...
boleh?


mesti ada sebab aku ckp mcm tu kan?
okeh...
pada asal nya,
penyampai2 radio era terdiri drpd
linda onn, halim othman, khairil rashid, nila kurnia,
fara fauzana, seelan paul,
faizal ismail, nana, kieran dan zizi....*ni antara yg pernah bekerja kat era...
dan mereka ni jgk la pernah membuat radio
era menjadi radio no.1 malaysia...

dan mereka ni sedikit demi sedikit berpecah
utk menyertai stesen radio yg lain...
stesen radio yg dorg ni masuk melonjak rating nya...
kalau xjd no.1 pon,
menigkat la pendengar radio tu...

sekarang,
fara fauzana, faizal ismail, kieran dan seelan paul,
bertugas kat hotfm...
radio ni pon pernah memegang title radio no.1 malaysia...
kan?
org2 ini dulu pernah menimba pengalaman kat radio era...



sekarang ada lagi satu stesen radio yg sedang meningkat naik,
iaitu suria fm...
rating pendengar radio ni juga meningkat...
ni pencapaian terkini suria fm
 mencapai jumlah pendengarnya yang paling tinggi.
 mencapai peningkatan sebanyak 165% purata pendengar.
 mencapai peningkatan sebanyak 51% pendengar setia.
 pencapaian terbaik dalam perkongsian pasaran pendengar radio.

penyampai suria, linda onn, halim othman dan zizi...
mereka pernah menjadi warga kerja era dulu...


okeh,
sinar fm pulak...
dengar nya dah jadi stesen no.1...*betol kan kalau silap...
kat sinar ni,
khairil rashid, nila kurnia,
linda onn dan halim othman*sebelum HO ngn LO pindah g suria...
pon pernah menjadi penyampai kat radio era,
sebelum bekerja di stesen radio sekarang...


betol tak pendapat aku ni?
aku jadi penganalisis radio sekejap...
radio era ni boleh dianggap mcm baka la...
produce penyampai2 yg bagus...
mcm mana aku boleh buat analisis ni?
sebab aku dulu dgr era je,
xde radio lain dah....
bila nama-nama kat atas td dah xde,
mcm2 radio lah aku dgr...
sekarang ni aku da xkesah da...
tukar2 radio je...
radio2 yang ni pon aku layan...


ni ade la sket gmbr2 lama...
layan je laahh..




itu saje utk hari ini...
have a nice day!


Saturday, May 29, 2010

jom tengok sape yang kena!


hai...
entry kali ni xde da benda2 yang menjijikan lagi disgusting...
no more...
kalau ade pon utk entry2 seterusnya...
entry kali ni ringan sket laa...
enjoy2 je...
have fun la org kate...
heheh...

benda tag meng-tag ni kan da agak biasa dalam kalangan blogger...
so,
aku pon tak terlepas drpd itu..
aku dah di 'tag' drpd seorg blogger yg bernama nini
yang beralamat disini...
thanks yah, kerana rajin tag saya..
okeh, jom lah go through soalan2 beliau ni...


1) apa yang bermain di fikiran you all sekarang?
-result exam laa..xkluar2 lagi ni...seram sejuk menunggu neh..

2) apakah nama samaran you all?
-slalu org panggil dauz jea... coursemate je kadang2 panggil dauz shanley...sebab ade 2 org nama daus..

3) berikan 3 orang yang you all sayang?
-family, kawan-kawan dan bloggers! wahaha...

4) panggilan untuk si dia?
-i don't have any...still single...ini serious...hehe...

5) hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa?
-percutian ke Dubai...boleh? *oh demand nye...

6) blog mana yang you all suka visit?
-blog yang best...yg friendly ngn visitors dorg...

7) tag kan kepada 15 blogger you all
-> orait..skung nak tag kan hadiah istimewa ni kepada rakan2 blogger yg terpilih..terima yer..


hah...ni la sume2 url blogger2 yang aku dah tag....
so, anda semua rajen2 kan lah diri buat benda alah ni eh?
berapa soalan je pon...
gigih lah menayangkan sume url tu...*hah, semput2...
for those yg xde kat list atas tu,
i'm sorry...
maybe next time eh...
kalau nak di tag btau jea...
sekian terima kasih!


Thursday, May 27, 2010

kaki aku takde, kaki kau ade?

bertemu kembali...
kaki adalah hak milik setiap insan
eh2.. tiba-tiba...
tak2...
hari ni mmg nak cerita pasal kaki lah.
ye, kaki yg masing2 ade tu...
cube korg sume tgk dan belek2 sket kaki masing2...
wangi tak? *eh2, jgn cium2...
bersih tak?

ade sestengah org bila mandi,
malas nak sabun kat kaki tu...
kaki tu pon nak bersih jgk!
sian lah kat kaki tu...
so,
entry kali ni nak tunjuk kat korg semua
tentang kaki yg diabaikan...
mungkin tidak dijaga kebersihannya..
untuk itu,
saya memperkenalkan pengacara utk segmen kaki
pada kali ini,
encik arba'en....
tadaaa....
encik arba'en pon buat2 muka terkejut tgk kaki kat bwh ni....

ni mestilah kene surprise sket....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

tengok pon dah geli kan? kaki sape lah ni? euww~

cube dekatkan muka anda ke skrin ni...
nampak jelas ape yg ingin saya tontonkan?
nampak itu??

oh, kurang jelas eh? ambek ni...nampak?
ahaa...ulat2 itu berada dalam celah2 jari kaki manusia ni...
geli kan? yek3...
try tgk kat jari kaki korg, ade tak ulat2 ni??
cepat2...

sebenarnye aku pon rase geli nak upload gmbr ni
kat blog...
moral of the story,
jagalah kebersihan diri anda...
termasuk juga kaki...
rasanye,
kaki encik arba'en pon xmcm ni...
ahahaha....
so,
korg jgn la plak g bayangkan benda ni time korg makan!
kang xlalu pulak...=)

Wednesday, May 26, 2010

bukan hikayat putera syazlan tapi. . .


salam semua!!!
ari ni dok lepak2 kat gb,
pastu selongkar la youtube...
skali nmpak lah 1 trailer filem Malaysia yg akan ditayangkan xlama lagi...
filem 'THE MALAY CHRONICLES : BLODDLINES
kalau org melayu panggil 'merong mahawangsa' je...

sebenarnya filem ni diadaptasi kan drpd karya sastera yg bertajuk
'hikayat merong mahawangsa'
aku sendiri pon xpernah kaji/baca hikayat ni...
apa yang aku baca td,
hikayat ni menerangkan asal usul raja-raja negeri kedah...
nak tahu lebih lanjut pasal sejarah hikayat ni boleh klik sini...

ni la buku 'hikayat merong mahawangsa' tuu...

okeh,
rasanya ni satu usaha yg baik yang cuba diketengahkan...
ye la, org yg kurang tau sejarah cam aku ni
dpt la tau serba sedikit sejarah kat malaysia ni...
tahniah lah kepada team KRU yg bersungguh2 menerbitkan sebuah filem mcm ni...
juga kepada yusri yg mengarah cter ni....

drpd trailer yg aku tgk ni,
agak hebat jgk la cerita ni...
ala2 filem troy...
rasanya filem ni boleh jual kat international...
xnak byk buang masa lagi,
sape yg belum tgk trailer filem ni,
jom kte tgk sama-sama...




Tuesday, May 25, 2010

jom tengok ape si salmah ni buat!

hai...
mesti korg sume pernah tgk cane org buat tatu kan?
yg conteng2 kat badan tu...
lukis mcm2 lah kat badan tu...
xcukup kat badan,
kat 'tempat tu' pon ade org buat...*tettt...

hari saje nk share ngn korg sume
pasal buat tatu ni laa...
slalu org buat tatu ni pakai machine/ alat yg masukkan dakwat bawah kulit tu kan?
tapi yang aku nk cter kan ari ni mcm pelek sket...
xtau la kalau yg ni mmg procedure nye...
tanpa membuang masa lagi
jom kte tgk ape yg dorg buat ni....

 kalau sape yg takot tu, tutup mate sket...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ini la salmah...asal die cam korek2 je isi blakang si salmah tu?
ish...

abes kena toreh blakang salmah ni...

amek ko..ntah ape2 yg dkeluarkan ni,
lemak ke ape...yek, yek!

this is it...hasilnya...xsakit ke salmah oi?

finally...berbaloi ke?? kau ade?
ahahah...sanggup ke nak buat?
dosa2...eh salmah! pakai baju lah...

tu je tatapan utk hari ini....
semoga anda semua terhibur!
terhibur ke?
buat2 je terhibur laah...
babai...

Monday, May 24, 2010

cerita di pagi hari yang. . .

hai..
boleh tak aku nak cerita pasal pagi tadi??
boleh tak boleh,
aku nak tulis gak...

mcm biasalah,
lepas subuh tdo balik...
bgn semula pukul 8...
ok la tu kan?
pastu kluar g kedai,
nak g beli roti ntok breakfast...
start kereta jap...
lepak2 dlm kereta dlm 10 minit sambil dgr radio...
pastu,
gerak la g kedai runcit kat depan rumah ni...
kedai sri rajeswari...*promote oke! meh komisyen...
xjaoh pon dalam beberapa puluh meter jek...
kalau jalan kaki xsampai 3 minit pon...
tapi gatal gak nak naik kereta...
bukan ape,
dah dua hari kot kereta tu xstart...

dah selesai sume kat kedai tu,
aku pon menuju ke kereta...
masa aku nak start enjin kereta,
ada berlaku kejutan...
ahaha...
ingat AF je ade kejutan?
kali ni kereta aku plak wat kejutan kat aku...
dah pandai dah die nak wat surprise2 kat aku skng...
so, aku pon buat2 terkejut lah...(=_=")
kereta aku xboleh start...
paham?
xboleh start langsung...
senyap je...
oh,
asal kau ni kereta?
xpernah2 kau buat perangai camni...
aku pon cuba lah berulangkali supaya dapat menghidupkan nye kembali....
tetapi tidak membuahkan hasil*hakhak...ayat novel mane lah ni...
aku xberani plak nak usik2 benda kat enjin tu...
kang lagi jahanam dibuatnye...
dgn perut yg kelaparan...
aku pon mengambil keputusan utk berlalu pergi...*ayat poyo...=)
nasib la kedai ngn rumah aku tu dekat jek...
boleh lah aku berlari-lari anak balik ke rumah...

pastu,
aku call lah bapak aku...
dah cerita semua,
die kata nnti die call pakcik pi'e...
oh, beliau ni merupakan jiran aku...
beliau seorang doktor pakar cinta kereta a.k.a foreman laa...
mmg kalau kereta ade problem mmg akan dirujuk kepada beliau...
pastu my daddy call balik,
die kata pakcik pi'e kat kebun die...
lambat sket die dtg...
takpe lah..
aku pon kat rumah je...
boleh lah tgk tv ke, buat ape yg patot...
jauh disudut hati masih risaukan kesihatan kereta itu...

secara ringkasnye,
dalam kol 11 lebih door bell rumah aku berdetak berbunyi....
ini menandakan beliau sudah bersedia merawat kereta aku di tempat kejadian...
tiba di tempat kejadian...
bila di tgk2 rupanya,
bateri dah jahanam...
benda yg menyambungkan bateri dgn wayar ke hape ntah tu dah patah...
dah tak dok diam lagi benda tu,
boleh goyang2...
benda tu pon dah berbuih2...
mcm org kena sawan tu..
kaler biru lagii...
pakcik pi'e pon mencadangkan supaya menukar bateri baru...
tidak lama kemudian,
bapa ku sampai di tempat kejadian...
lalu mereka berdua pon pergi lah mencari bateri baru utk digantikan...

nampak tu? benda tu la yg patah...dah mcm ape dah..


hahhh....
ptg td,
kereta tu dah sihat balik dah...
alhamdulillah....
nasib baik lah kau buat perangai dkt2 ngn rumah aku...
kalau ko buat perangai time aku kluar kemana-mana ke,
tak ke haru?
so,
pasni jgn la wat lagi yea?
i'm begging you...
hahah...
ape2 aje laahh....
tu je ulasan utk hari ini...
chao!
salam....=)

Sunday, May 23, 2010

mak cik nak microphone ke?

salam...
hai..
saje nak cerita pasal makcik blakang rumah ni..
sebenarnye xlah makcik sgt..
muda lagi kot..
barangkali dalam awal 30an...
xsilap dah ade 3 ke 4 org anak...
yg spesel nye makcik ni,
setiap kali dia memberi arahan kpd anak2 beliau,
mesti aku pon dgr skali...
maknanye,
suara makcik ni sgt lantang!
haha...
sebagai contoh;
"faris!(nama anak beliau) jgn kacau adik tu...nanti dia nanges!!!"
*sila ikut style linda jasmin menjerit time tgh ajar menari...
haa..mcm tu la suara beliau...
sgt high pitch..
nak kata jiran2 lain xde anak,
ade je...
cool je jiran2 lain tu..
barangkali beliau ni seorang pendebat zaman skolah dulu kot..
berani menyuarakan hujah2nye..
tu yg terbawak2 tu...
xpon makcik ni wat part time jadi backup singer..
tgh wat latihan vokal la tuu...
entahlah...
kadang2 tu annoying gak...
nak je balas balik ape yg die jerit tu...
tp kadang2 menghiburkan ...
aku tiru sebijik gaya die panggil anak die..
aku panggil adik aku yg sama nama dgn anak die tu (faris)...
aku rase die xdgr kot, sebab masih lagi
kedengaran suara2 lantang beliau tu...
hahaha...
buat aku tergelak dgr bebelan makcik neh...
makcik, makcik...
xsedar ke jiran2 lain juga turut mendengar jeritan makcik itu?
tu laa..
mcm2 org, mcm2 ragam...

mcm ni kot gaya beliau..hihi..

nota lutut: ampun makcik...=)

Saturday, May 22, 2010

geng ape? geng blogger...

geng blogger?
geng apakah??
yang pasti bukan geng bas sekolah oke!
heheh...
definisi: geng blogger adalah satu komuniti maya
dimana para blogger berkumpul utk bertukar2
cerita, kisah hidup, ilmu, dan sebagainya dan
pada masa yg sama dapat menambah kenalan...*hahah...ayat  ntah ape2..
tadi tgh boring2 tu..
aku merayau la kat segala website yg ade..
tetibe ternampak
sign board geng blogger...*da mcm kat jalan raya...
aku klik laa...

sbnrye,
b4 ni pon da penah usha2 website geng blogger ni...
tp time tu jalan2 jea...
td rase cam nak join plak...
dan aku teruskan lah niat utk join warga geng blogger ni...
ramai kot yg join ni...
boleh la carik member blogger baru...
tgh cuti2 ni boleh la membaca cerita2 kat blog2 geng blogger ni...
sebenarnye kan,
baca blog ni pon mcm baca buku, majalah etc...
byk benda kita boleh tau...
drpd xtau jd tau...
kan best tu...

okeh..
kpd geng blogger,
saya pendatang baru geng ni...
saya xexpert sgt dlm blog2 ni...
baru je berjinak2...*heheh...poyo je~

so,
for those yang belum join geng blogger ni,
lets join us...
promote2...
hihi...

nak bgtau tu je...
babai...

Friday, May 21, 2010

what a waste!!!

oh kenapa lah sgt rugi hari ni???
u know what?
aku ade masuk 1 contest ni kat nuffnang...
then,
kalau menang,
dia akan bgtau thru email...
kalau menang dpt 2 tiket g tgk tygn PRINCE OF PERSIA...
hanya 150 nuffnangers yg berjaya
wat slogan yang best kat page nuffnang
akan dijemput khas...

tadi,
aku bukak la inbox kat email tu...
coz jarang bukak...
td tetibe je terdetik nk bukak...
skali...
aku dapat ni...



Dear Nuffnanger,

You're cordially invited to the Snack & Screen Session with Rice Crisps by Mister Potato happening on;

Date : 27 May 2010 (Thursday)
Time : 9.30pm
Venue : Cathay Cineplex, e@Curve
Movie : Prince of Persia :The Sands of Time

TWO (2) invites have been reserved under your name and email address. Kindly confirm your attendance to the screening by sending a confirmation email to ricecrisps@nuffnang.com before 12pm, 21 May 2010 (Friday). Please do not reply to this email. Failure to confirm your attendance will result in your invites being revoked and passed to other bloggers.

A ticket collection counter will be setup by 8.30pm at the lobby of the cinema. Kindly collect the invites by 9.30pm as latecomers will not be entertained.

We look forward to receiving your confirmation email.

Cheers,
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd





pastu die bagi ni pulak
yang mengesahkan bahawa....


Dear Nuffnanger,

We would like to inform you that your invitations to the Snack & Screen session have been revoked as you did not confirm your attendance within the stipulated time. As such, they will be passed to other bloggers who didn't make it in the initial list.

Kindly take note.

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd





aku bukak emel ni kol 8.30pm...
tp kat situ tulis kena bg confirmation b4 12pm....
aahhh!!
ruginyaa...
dah la tgh bosan2 kat rumah ni...
arrgghhh!!!! RUGI SGT2!
sedeh gler kot...
kalau nasib baik lagi time tgh tgk wyg tu,
boleh menang prize lagi....
mmg xde rezeki gler laaa....
haishhhh....
seyes mmg frust gler2...
speechless dah ni...
mmg aku mengaharap nk menang contest ni...=(

Wednesday, May 19, 2010

boleh percaya ke ni? hmm...

betol ke?
aku bagaikan tidak percaya...
aku pon refresh byk kali...
tetap paparan yg sama yg keluar...
aku close window tu,
bukak balik...
same lagi...
betol la kot...
ke benda ni yg sewel...
ape bende la yg aku bebelkan ni eh?
ni ha..
benda 'drop by' kat seblah ni...
tetiba td ade 10 org skali online kat blog aku ni...
aku pon cam xpercaya...
skali 10 org...
kadang2 benda ni sewel gak..
xtau la..
kalau betol bagus lah...
terima kasih kepada mereka yg sudi menjenguk blog aku ni...
tu jea..
kalo tak, aku dah tertipu la ni... =.="

betol ke??hmmph..

hepp...kau tipu yea? jaga kau!


dulu2 kan..
korg pernah tgk x rancangan asia hebat kat tv3?
ade kat tv3 dulu...
mula2 aku pon ingat xingat je...
tapi mmg rasa cam pernah tgk je cter ni...
time skolah rendah dulu kot...

dalam cter ni dia cter pasal benda2 pelek*kalau xsilap laa..
dan ada satu mahkluk tuhan ni dia boleh merawat ke ape ntah,
pakai 'kuasa' yang dia ada kononnya...
dan semalam,
aku usha2 kat web ohtidakdotcom yang 
diperkenalkan oleh haniey...*bangga x aku promote ko ni??
aku sgt terkejut bila dapat tau org yg konon2
ade kebolehan mengubati penyakit tu menipu...
aku mmg susah nak percaya sket kalau cter2 pelek cani...
tp mungkin org lain senang je percaya kan??
sanggup dia carik duit dgn tipu org???
watdehell??

lebih memalukan perkara ni dibongkarkan 
oleh sebuah rancangan kat korea tu...
ye, kat korea...*korea lagi kan..
dan dia ade mention benda ni kat malaysia...
sengal xsengal?
u have to watch this!



















ade lagi satu...
korg boleh click here....

Tuesday, May 18, 2010

'rumah penuh dua'

salam sejahtera...
sari berita utama...
hahahah...teringat kat cter spontan,
pemberita berkepala 5...

oh, tapi itu bukan yg aku mahu wat review utk entry kali ni,
tapi pasal 'rumah penuh' a.k.a full house...
pada sape2 yg pernah tgk cter ni
mesti tau kan?
dan mesti ada yg teruja bila bercakap pasal full house ni...
dan mesti juga korg kenal dia ni kan?


yang ni pon mesti tau kan??



biasalah,
aku sekarang ni da macam 'alert' sket pasal drama2 korea ni..
hehehe...
tadi aku jalan2 kat website2 cter korea ni,
tiba2 aku ternampak tajuk ni 'full house 2'...
aku ternampak, xsengaja...
mana yg dah pernah tgk cter ni mesti teruja nk tgk yg ke-2 nye kan?
tp masih belum ditayangkan...
not much information about this series...
nak carik trailer die pon xdok lagi...
nak tau lebih lanjut kat sini je yang ade,
tapi xbyk info sgt:
click here 1
click here 2
sebenarnye,
aku baru je tgk yg season 1 punye thn lepas...
sedangkan org lain dah tgk lama dah kan??
dan aku xtahu pon ade sequel..
mesti korg pon dah tau kan?
ke aku yg btau korg?
ape2 lah...
eh, asal aku asyek wat entry pasal cter korea neh??
pedulik,
kata blog aku...kat mana lagi nak merepek kan?
hmmphh...
nak btau tu jea...
dah!

Monday, May 17, 2010

aku bosan! kau?

asal aku rasa bosan amat hah??
korg rasa jugak ke?
ke aku je yg rase cam tu??

ape lagi yg harus aku lakukan?
tgk tv?
ntah hape2...
bukan stiap masa ade cter best...
nak online?
bukan stiap masa ade org online nk chatting...
oh bosan...
sampai nak update blog pon dah xde ilham*poyo je ilham konon...
nak kerja?
dah lambat...
sebab bulan depan ade program...

nak g klua merayau xde member
kalau ade ok je...
member yg lain sebok dah keje...
haishh...
tweet, tweet...
ade sape2 nak ajak aku kluar?*tiba2...
ade ke??
sila tinggalkan no. telefon anda..
hehe..
jom la merayau kt KL,
xpon LA, Frankfurt ke? xpon Capetown...
tgk ntah hape2 ntah ni...

cuba korg cadangkan aktiviti yg boleh menerbitkan  rasa gembira,
atau dalam erti kata laen yg xboring...
xpon aktiviti yg korg buat time cuti2 ni...
ataupon  korg boleh bagi link blog2 yg menarik utk aku baca-in...
cepat2...
hilanglah rasa bosan...

lu bosan ke der?

nota lutut: woh2...best cter personal taste tu...cpt tgk..tp pasni kalo dah abes tgk, lagi bosan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...